«اینفانتینو» به ۳۲ تیم حاضر در جام جهانی؛ فوتبال را سیاسی نکنید

جمعه 13 آبان 1401
10:29
«اینفانتینو» به ۳۲ تیم حاضر در جام جهانی؛ فوتبال را سیاسی نکنید
رئیس فیفا در نامه ای به ۳۲ کشور جام جهانی خواست در قطر فقط روی فوتبال تمرکز کنند.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری رویترز، فیفا در نامه‌ای به تیم های حاضر در جام‌جهانی از آنها خواسته است تا روی فوتبال قطر تمرکز کنند و اجازه ندهند این ورزش به "نبردهای ایدئولوژیک" یا سیاسی کشیده شود.

در این نامه از طرف رئیس فدراسیون جهانی فوتبال - فیفا آمده است: ما می‌دانیم که فوتبال نقش مهمی در کشورها دارد و به همان اندازه می دانیم که چالش ها و مشکلات زیادی با ماهیت سیاسی در سراسر جهان وجود دارد. اما لطفا اجازه ندهید فوتبال به هر جنگ ایدئولوژیک یا سیاسی که وجود دارد کشیده شود.

جام جهانی ۲۰۲۲، اولین دوره ای است که این رقابت ها در خاورمیانه برگزار می شود.

تیم فوتبال استرالیا هفته گذشته علیه سابقه قطر در زمینه حقوق بشر بیانیه ای صادر کرد. همچنین فدراسیون فوتبال دانمارک ماه گذشته به رسانه‌های محلی گفت که بازیکنان دانمارک بدون خانواده خود در اعتراض به سابقه حقوق بشر در این کشور به جام جهانی خواهند رفت.

سازمان‌دهندگان جام جهانی گفته‌اند که همه در قطر برای جام جهانی مورد استقبال قرار می‌گیرند.

قطر اذعان کرده است که «شکاف‌هایی» در سیستم کارش وجود دارد اما جام جهانی به این کشور اجازه داد تا در زمینه حقوق کارگران پیشرفت کند.

اینفانتینو در این نامه گفت: ما در فیفا سعی می کنیم به همه عقاید احترام بگذاریم، بدون اینکه درس های اخلاقی به بقیه دنیا بدهیم. یکی از نقاط قوت جهان در واقع تنوع بسیار آن است. هیچ قوم، فرهنگ یا ملتی "بهتر" از هیچ قوم یا فرهنگ دیگری نیست. این اصل سنگ بنای احترام متقابل و عدم تبعیض است. و این یکی از ارزش های اصلی فوتبال است. بنابراین لطفاً بیایید همه این را به خاطر بسپاریم که فوتبال در اولویت باشد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان