دعوت مکرون از نخست وزیر عراق برای سفر به فرانسه

جمعه 13 آبان 1401
13:27
دعوت مکرون از نخست وزیر عراق برای سفر به فرانسه "امانوئل مکرون" رییس جمهوری فرانسه در پیامی پنجشنبه شب بر اهمیت روابط کشورش با دولت بغداد تأکید و محمد شیاع السودانی نخست وزیر جدید عراق برای دیدار از پاریس دعوت کرد.

العالم - عراق

به گزارش پایگاه خبری "موازین نیوز" این پیام از طریق فرستاده ویژه مکرون به اطلاع محمد شیاع السودانی نخست وزیر جدید عراق رسیده است.

مکرون در این پیام که به جزییات بیشتر آن اشاره نشده است، از السودانی برای سفر به پاریس دعوت کرده است.

فرستاده ویژه ریاست جمهوری فرانسه به عراق تأکید کرد که کشورش در کنفرانس بغداد که قرار است پایان سال جاری میلادی در اردن برگزار شود، شرکت خواهد کرد.

وی همچنین بدون اشاره به زمان دقیق، تنها گفت که مکرون بزودی به عراق سفر خواهد کرد.

پارلمان عراق در جلسه (۵ آبان ماه) به دولت محمد شیاع السودانی رأی اعتماد داد.

السودانی دو هفته پیش پس از آنکه «عبداللطیف رشید» رئیس جمهوری عراق پس از ماه‌ها تأخیر انتخاب شد، مأمور به تشکیل کابینه جدید عراق شد.

انتخابات زودهنگام پارلمانی عراق در دهم اکتبر ۲۰۲۱ (۱۸ مهرماه ۱۴۰۰) برگزار شد، اما گروه‌ها و احزاب سیاسی و فراکسیون‌های حاضر در پارلمان با وجود گذشت ۱۲ ماه از برگزاری این رویداد، به دلیل اختلاف‌های سیاسی تاکنون نتوانسته‌اند دولت جدید را تشکیل دهند.

0% ...

آخرین اخبار

از میناب تا کربلا؛ تجدید میثاق با خون شهدا در قلب کربلا


حزب‌الله هشدار داد که عربستان نباید قربانی بازی آمریکا و "اسرائیل" شود


تماس تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس


هشدار وزیر دفاع سابق آمریکا؛ واشنگتن در مسیر یک «جنگ بی‌سرانجام» با ایران


از هشدارهای صنعاء تا پاسخ‌های کوبنده به تجاوزات ریاض؛ معادلات نبرد با عربستان چگونه تغییر کرد؟


پیام تسلیت رئیس‌جمهور به خانواده شهیدان والامقام «آدمی»


کرانه باختریِ؛ آتشفشان در آستانه انفجار +فیلم


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌ ندارد


بن‌بست در مرز؛ اسپانیا گذرگاه «بنی انصار» را در برابر مهاجران بست


خاموشی دیجیتال در ترکیه؛طوفان قطعی شبکه، نبض اینترنت را گرفت