آموزش مخفیانه جوانان سومالی توسط مصر و امارات

شنبه 14 آبان 1401
21:54
آموزش مخفیانه جوانان سومالی توسط مصر و امارات پایگاه "میدل ایست آی" اعلام کرد که مصر و امارات متحده عربی به طور مخفیانه به جوانان سومالی آموزش نظامی می دهند.

العالم - آفریقا

این پایگاه روز شنبه نوشت: آموزش نظامی به این جوانان که از ۱۸ تا ۲۸ سال سن دارند، با وعده تامین شغل با حقوق های بالا، از چند ماه پیش آغاز شده است.

براساس این گزارش، شمار زیادی از این جوانان تاکنون برای دریافت آموزش های نظامی به مصر فرستاده شده اند و حقوق آن ها را امارات پرداخت می کند.

انتظار می رود این اقدام مصر و امارات با واکنش اتیوپی که با مصر بر سر سد النهضه اختلاف دارد و یا ترکیه و قطر که سال های اخیر در سومالی نفوذ زیادی داشته اند، روبرو شود.

میدل ایست آی اضافه کرد: به جوانانی که به این دوره ها پیوسته اند وعده پرداخت حقوق های ۴۰۰ تا ۵۰۰ دلاری داده شده است، درحالی که نیروهای نظامی سومالی ماهانه فقط ۲۰۰ دلار حقوق دریافت می کنند.

برخی منابع در سومالی به این پایگاه خبری اعلام کرده اند که آموزش های نظامی به جوانان در مصر و در داخل خاک سومالی و بویژه در شهر ساحلی "بوساسو" که امارات یک پادگان آموزشی دارد، داده می شود.

0% ...

آخرین اخبار

معاون وزیر جنگ آمریکا کناره گیری می‌کند


سردار طلایی‌نیک: راه سلطه‌ستیزی فقط قوی شدن است


قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود


آمریکا با فروش بنزین زمستانی موافقت کرد


اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» را مسدود کرد


سرلشکر وحیدی: دشمنان‌‌هیچ‌گاه‌ از‌ کینه‌توزی‌ علیه‌ این‌ ملت‌‌بزرگ‌ دست‌‌برنمی‌دارند


گزارش خبرنگار العالم درباره اهداف تحریم های جدید آمریکا علیه حزب الله


کرانه باختری در آتش...


تضعیف توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با اشغالگران صهیونیست با افزایش حملات به جنوب لبنان


رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند