البخیتی خطاب به آل سعود: خرید سلاح از دوستان شرم‌آور است یا از "اسرائیل"؟

چهارشنبه 18 آبان 1401
16:48
البخیتی خطاب به آل سعود: خرید سلاح از دوستان شرم‌آور است یا از یکی از رهبران جنبش انصارالله یمن در سخنانی از خرید سلاح توسط عربستان سعودی از رژیم صهیونیستی پرده برداشت و به همین منظور حکومت آل سعود را به شدت مورد حمله قرار داد.

العالم - یمن

"محمد البخیتی" از رهبران انصارالله یمن در گفت‌وگو با شبکه روسیا الیوم با پرده برداشتن از روابط پنهان سعودی‌ها و صهیونیست‌ها به شدت به مقامات ریاض به دلیل خرید سلاح از رژیم اشغالگر حمله کرد.

وی با کنایه به ریاض به دلیل روابط با رژیم صهیونیستی گفت: به جز "اسرائیل"، خرید تسلیحات از دوستان و هر کشور و یا طرف دیگری برای یمن شرم آور نیست.

البخیتی همچنین با انتشار توییتی در صفحه شخصی خود نوشت: خطاب به شهروندان کشور حرمین شریفین (عربستان)، آیا رژیم سعودی حق دارد یمن را به خاطر روابطش با ایران مورد مؤاخذه قرار دهد یا اینکه یمن و شما باید آل سعود را به دلیل روابط با "اسرائیل" مؤاخذه کنند؟

پیشتر پایگاه خبری - تحلیلی "ژئوپلیتیکال فویچرز" در گزارشی جزئیات قابل توجهی از روابط پنهانی حکومت سعودی با رژیم صهیونیستی را فاش کرده و نوشته بود که احتمالا "محمد بن سلمان" ولیعهد سعودی به دنبال عادی سازی علنی روابط با این رژیم بعد از رسیدن به تاج و تخت پادشاهی است.

0% ...

آخرین اخبار

9 کشته و زخمی بر اثر انفجار در جسر الشغور سوریه


رئیس عقیدتی سیاسی وزارت دفاع: ایران توان پاسخ به هر نوع تهدیدی دارد


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در مشهد مقدس+عکس


تداوم روند صعودی قیمت نفت در بازارهای جهانی تحت تأثیر تنش‌های منطقه‌ای


هشدار مصر و اتحادیه عرب درباره تجزیه کرانه باختری و جداسازی قدس


فشار بر ناشر روزنامه نظامی آمریکا در پی افشای وضعیت خدمه ناو آبراهام لینکلن


شهادت 19 فلسطینی درغزه در کمتر از 24 ساعت


تهران در کانون جنگ: تداوم خدمات و ثبات بازار


تحریم‌های جدید آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی است


قهرمانی مقتدرانه تیم ملی تکواندو ایران در رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان