عزم کارمندان «ایرفرانس» برای اعتصاب در تعطیلات کریسمس

پنج‌شنبه 26 آبان 1401
10:21
 عزم کارمندان «ایرفرانس» برای اعتصاب در تعطیلات کریسمس کارمندان شرکت سرشناس هواپیمایی فرانسوی تهدید به اعتصاب در ایام تعطیلات کریسمس کردند.

العالم - اروپا

دو اتحادیه صنفی نماینده مهمانداران شرکت هواپیمایی «ایر فرانس» در اطلاعیه مشترکی که در رسانه‌های فرانسوی منتشر شد، اعلام کردند این کارمندان در صورت عدم موافقت مدیران شرکت با مطالبه آنها در زمینه بهبود شرایط کاری و افزایش دستمزدها، ایام تعطیلات سال نو میلادی از 22 دسامبر 2022 تا دوم ژانویه 2023 (اول تا 12 دی 1401) اعتصاب خواهند کرد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در این اطلاعیه نوشته شده است: «این اطلاعیه باید هشداری برای مدیران ما باشد. اگر صدای ما شنیده نشود، کل کاری که مجبور به انجامش خواهیم شد، فراخوان دادن برای یک اعتصاب فعال است.»

این در حالی است که روزنامه «لوفیگارو» نوشت این شرکت هواپیمایی بر خلاف مطالبه این کارمندان، افزایش کارایی و خدمت‌رسانی هر کارمند به 50 مسافر به جای رقم معمول 48 مسافر در پروازهای ایام تعطیلات کریسمس را خواستار شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چالش‌های نیروی هوایی رژیم اسرائیل؛ از وابستگی به آمریکا تا کمبود خلبان و سوخت‌رسان


چرا آمریکا از خاک کشورهای عربی برای جنگ‌افروزی علیه ایران استفاده می‌کند؟


استراتژی ایران برای تحمیل هزینه عدم پایبندی آمریکا به اجرای توافق احتمالی


چین برای جنگ اتمی سنگر می‌سازد/ سکوهای شلیک در دل صحرا


قطر: دریافت عوارض موقت برای عبور از تنگه هرمز قابل مذاکره است


اعتراف هاآرتص به شکست اسرائیل و آمریکا برابر ایران: بازگشت به برجام یک رؤیا است


پزشکیان قهرمانی مقتدرانه تیم کشتی فرنگی نوجوانان در آسیا را تبریک گفت


فشار جمهوری‌خواهان بر ترامپ؛ صندوق ۱.۸ میلیارد دلاری آسیب مخالفان سیاسی لغو شود


حماس: اتحادیه اروپا به جای قربانیان، رهبران اشغالگر را مجازات کند


تحریم‌های آمریکا علیه کوبا؛ یونسکو درباره بحران انرژی و آموزش در این کشور هشدار داد