هلاکت اصلی ترین سرکرده‌های داعش در درعا

يکشنبه 29 آبان 1401
14:43
هلاکت اصلی ترین سرکرده‌های داعش در درعا یک منبع امنیتی سوری از هلاکت چند سرکرده برجسته گروه تروریستی داعش در عملیات پاکسازی ارتش سوریه در درعا خبر داد.

العالم - سوریه

خبرگزاری رسمی سوریه «سانا» به نقل از یک منبع امنیتی سوری گزارش داد که اجساد برجسته‌ترین سرکرده‌های گروه تروریستی داعش در جریان عملیات پاکسازی محله "طریق السد" در شهر درعا سوریه کشف و شناسایی شد.
این منبع گفت: از جمله برجسته‌ ترین سرکرده‌ های به هلاکت رسیده داعش "محمد قاسم صبیحی" ملقب به "ابو طارق قاسم النیران" است که مسئول جنایت‌های بسیاری در درعا از جمله حمله به نیروهای پلیس در پاسگاه المزیریب بوده است.
طبق گفته این منبع، از جمله سرشناس‌ترین اجساد شناسایی شده دیگر تروریست معروف و سرکرده ارشد داعش در درعا "ابو حمزه الشامی" و همچنین "ابو سالم الدیری" سرکرده نظامی داعش در درعا هستند.
نیروهای ارتش سوریه اخیرا با اجرای عملیاتی که از ۱۶ روز پیش آغاز شده بود، موفق شدند تا بقایای داعش را از محله‌های شهر درعا پاکسازی کنند.
بر اساس این گزارش، در جریان این عملیات محله‌های «طریق السد» و «الحمادین» که عناصر تروریست‌های داعشی در آن حضور دارند، پاکسازی شد.
این گزارش افزود : تروریست‌ها در پی عملیات نیروهای نظامی از این منطقه فرار کردند.
اواخر هفته گذشته هم نیروهای امنیتی سوریه، ۲۴ نفر از تروریست‌های داعش را در عملیاتی ویژه در شهر درعا در جنوب این کشور به هلاکت رساندند.
اولیگ ایگوروف معاون رئیس مرکز آشتی روسیه در سوریه دراین باره گفت: یگان‌های امنیت کشور سوریه عملیاتی ویژه را برای یافتن عناصر مسلح مرتبط با گروه تروریستی داعش و از بین بردن آنها در منطقه درعا البلد در شهر درعا اجرا کردند.

وی افزود: در این عملیات بیش از ۳۰۰ ساختمان بازرسی و پاکسازی شد و ۲۴ عنصر مسلح کشته و ۲۴ نفر بازداشت و ۶ بمب دست ساز کشف و خنثی شد.
داعش و دیگر گروه‌های تروریستی سال ۲۰۱۷ پس از چهار سال عملیات تروریستی گسترده در سوریه و عراق و اشغال بخش‌های عمده از این دو کشور متلاشی و شکست خورد. با این وجود هنوز هسته‌ها و بقایای آن در عراق و سوریه به عملیات علیه غیرنظامیان و نیروهای امنیتی اقدام می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد