تأکید وزیر خارجه هند بر لزوم تسریع در بهره برداری از پروژه بندر چابهار

چهارشنبه 2 آذر 1401
20:23
تأکید وزیر خارجه هند بر لزوم تسریع در بهره برداری از پروژه بندر چابهار
وزیر خارجه هند در دیدار معاون سیاسی وزیر امور خارجه بر لزوم تسریع در بهره برداری از پروژه بندر چابهار تأکید کرد و از آمادگی این کشور برای گسترش همکاری‌ها با ایران خبر داد.

العالم - ایران

علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه که در چارچوب رایزنی‌های سیاسی وزارتخانه‌های امور خارجه ایران و هند در دهلی نو به سر می‌برد، عصر امروز (چهارشنبه) دوم آذر ماه با «سوبرامانیام جایشانکار» وزیر خارجه هند دیدار و گفت‌وگو کرد.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه در این دیدار پیوندهای تاریخی دو کشور را پشتوانه مناسبات رو به رشد فیمابین در عرصه‌های سیاسی اقتصادی و امنیتی قلمداد کرد و از آمادگی کشورمان برای گسترش همکاری‌ها در سطوح دوجانبه‌ای و منطقه‌ای خبر داد.

باقری با تأکید بر لزوم بهره گیری از ظرفیت‌های طرفین در راستای منافع دو ملت و مقابله با تهدیدات مشترک، همکاری‌های ایران و هند به ویژه در عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را تحکیم بخش زیرساخت چندجانبه گرایی در نظام بین‌الملل خواند.

وزیر امور خارجه هند نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت رایزنی‌های مستمر دو کشور، از آمادگی هند برای گسترش همکاری‌های فیمابین خبر داد و بر لزوم تسریع در بهره برداری از پروژه بندر چابهار تأکید کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم