اعتراف رابرت مالی بر تمرکز آمریکا بر ناآرامی‌ها در ایران بجای احیای برجام

يکشنبه 13 آذر 1401
06:24
اعتراف رابرت مالی بر تمرکز آمریکا بر ناآرامی‌ها در ایران بجای احیای برجام

رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران بر تداوم تمرکز دولت جو بایدن بر ناآرامی ها در ایران اذعان کرد و گفت که واشنگتن به جای تمرکز بر احیای برجام بر حوادث داخلی ایران متمرکز است.

العالم - آمریکا

مذاکره کننده ارشد آمریکا در گفتگوهای غیرمستقیم با ایران روز شنبه به وقت محلی با تکرار اتهامات بی پایه و اساس افزود: ایالات‌متحده به جای تمرکز بر احیای برجام، بر حمایت از معترضان ایران و اقدامات جمهوری اسلامی در ارسال سلاح به روسیه متمرکز است.

رابرت مالی بدون اشاره به ناتوانی دولت بایدن برای اتخاذ تصمیم سیاسی برای بازگشت به برجام مدعی شد: ایران علاقه ای به توافق ندارد و ما روی چیزهای دیگر تمرکز کرده ایم.ا گر ایران به خواست های غیرقابل قبول ادامه دهد، چرا باید بر احیای برجام تمرکز کنیم؟

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران مدعی شد: در این مقطع ما بر توافق هسته‌ای تمرکز نخواهیم کرد زیرا نمی توانیم باز هم برگردیم و بازی بخوریم.

رابرت مالی در اجلاس "گفتگوی مدیترانه" در رم مدعی شده است: سیاست واقعی آمریکا در قبال ایران جایی بین «دیپلماسی» و «پلن بی» است. هیچ سیاست سیاه و سفیدی وجود ندارد.

مالی پیشتر هم ادعا کرده بود که توافق وین جزو اولویت‌های واشنگتن نیست و این کشور روی حوادث اخیر ایران متمرکز است. وی ادعا کرده بود: گفت وگوها متوقف شده و به بن‌بست رسیده‌ به همین دلیل دیگر در تمرکز ما نیستند.

این مقام وزارت خارجه آمریکا مدعی است: ایران طی دو ماه گذشته موضعی را اتخاذ کرد که با بازگشت به توافق در تناقض بود. وی ادعا کرد: آنها خواسته‌هایی را مطرح می‌کنند که هیچ ارتباطی با برجام ندارد.

مذاکره کننده ارشد آمریکا در امور ایران در گفتگو با فارین پالیسی نیز مدعی شد: ایران منزوی‌تر از همیشه بوده و دلیل آن این است که ما با همکاری بسیاری از کشورهای دیگر تلاش کرده‌ایم اطمینان حاصل کنیم حقیقت چیزی که در داخل ایران اتفاق می‌افتد پیش چشم همه عیان است.

وی ادعا کرد: ایران منزوی‌تر از گذشته است و این امر به دلیل اطمینان ما از افشای حقیقت در مورد آنچه در ایران رخ می دهد است.

رابرت مالی در خصوص برنامه هسته‌ای ایران با تکرار ادعاهای همیشگی آمریکا مدعی شد که تهران بسیار نزدیک به داشتن مواد شکافت پذیر کافی برای ساخت بمب است.

وی با بیان اینکه این امر زمان می برد، اما در عین حال ادعا کرد با این حال نزدیک بودن آنها به داشتن مواد هسته ای کافی نگران کننده است.

مذاکرات وین پس از ماهها رایزنی های فشرده در وین به مرحله‌ای رسیده که چنانچه ایالات متحده آمریکا به عنوان طرف نقض کننده برجام مطالبات منطقی ایران و الزامات شکل‌گیری یک توافق پایدار و قابل اتکاء را بپذیرد، توافق نهایی حاصل خواهد شد.

اما دولت جو بایدن به دلیل مشکلات داخلی و فشار رژیم صهیونیستی، قدرت تصمیم‌گیری سیاسی برای بازگشت به توافق هسته‌ای را ندارد ئ به تاکتیک مقصرنمایی و تعیین ضرب‌الاجل‌های ساختگی علیه ایران متوسل شده است در حالیکه دستیابی به توافق نهایی در انتظار تصمیم‌های سیاسی ایالات متحده آمریکا در خصوص چند موضوع باقی‌مانده مهم و کلیدی است.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که اگر طرف آمریکایی واقع‌بینانه عمل کند، امکان دستیابی به توافق در وین وجود دارد. توافق مد نظر ایران سندی است که تحریم‌ها به صورت حداکثری رفع و منطقه‌ هم از اجرای آن بهره‌مند شود.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در گفتگوی تلفنی با جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرده است که جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به یک توافق خوب، قوی و پایدار آمادگی دارد.

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


ایران وطن ماست پرچم کفن ماست


نماهنگ ایران سرو بلند ( چون سرو بلند در باد میمانیم )....


ناصر کنعانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر: چند سؤال از افکار عمومی جهان


کارشناس مسائل ایران : حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران با پاسخی متناسب پاسخ داده خواهد شد+ فیلم


لیبرمن: باید با هرگونه توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان قاطعانه مخالفت کرد


آژیرهای خطر در بحرین به صدا در آمد


خسارت سنگین به دشمن متجاوز در پایگاه‌های ملک فیصل و پرنس حسن اردن


پیام های مهم انتخاب «خلیل الحیه» به ریاست دفتر سیاسی حماس