سپاه از بازداشت اعضای شبکه مرتبط با خارج از کشور خبر داد

سه شنبه 15 آذر 1401
08:27
سپاه از بازداشت اعضای شبکه مرتبط با خارج از کشور خبر داد روابط عمومی سپاه روح الله استان مرکزی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد با تلاش های شبانه روزی حافظان امنیت در سپاه روح الله استان، شبکه‌ای متشکل از ۱۲ نفر عنصر مرتبط با عوامل خارج از کشور در یکی از شهرستان های استان شناسایی شد.

العالم - ایران / سیاسی

در این اطلاعیه آمده است: اعضای این شبکه با هدایت عوامل ضد انقلاب ساکن در آلمان و هلند ضمن انجام فعالیت علیه امنیت ملی اقدام به تهیه سلاح جنگی و قصد انجام اقدامات خرابکارانه داشتند که با توجه به اشراف سیستم اطلاعاتی قبل از انجام هر گونه اقدام دستگیر شدند.

در این اطلاعیه ادامه داده شده‌ است: به توفیق الهی و با توجه به اعتراف سرویس‌های خارجی در جلسات محرمانه داخلی پروژه اغتشاشات شکست خورده است، لکن اعتصابات با حربه تهدید و به قصد برهم زدن تمرکز دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی برای انجام اقدامات تروریستی همچنان در دستور کار سرویس ها و عوامل میدانی آنها قرار دارد.

در این اطلاعیه خاطر نشان شده‌ است: سپری شدن این روزها نیازمند هوشیاری آحاد مردم وفادار و صاحبان حقیقی ایران اسلامی عزیز به ویژه بازاریان، دانشجویان و کارگران است.

این اطلاعیه افزوده است: پیشرفت‌های خیره کننده انقلاب اسلامی در حوزه صنایع تک، علوم زیستی ،نانو فناوری، هسته ای و موشکی همگی مرهون مجاهدت جوانان انقلابی و عالم این مرز و بوم بوده و همواره مورد رشک و حسد عناصر کوردل داخلی و خارجی و در سایه امنیت مردم پایه و پایدار بوده است.

به گزارش ایرنا؛ در این اطلاعیه از مردم خواسته شده گزارشات اطلاعاتی و امنیتی خود را از طریق شماره ۱۱۴ با خادمان خود در میان بگذارند.

0% ...

آخرین اخبار

لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی


سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد


جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است


بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص ادامه شرارت‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی


وزنه‌برداری نوجوانان آسیا؛ دختر ایران بر بام قاره کهن ایستاد


سیا اطلاعات رژیم صهیونیستی درباره تهدید جان ترامپ را زیر سوال برد


دشواری های نتانیاهو در انتخابات؛ بحران‌ها  و شکاف‌های درون ائتلاف  راست گرا  


حماس برای مشارکت گسترده در انتخابات فلسطین اعلام آمادگی کرد


پاسخ تند عراقچی به وزیر خارجه فرانسه: دست از موعظه ریاکارانه به حقوق بشر بردارید