در گفتگو با العالم مطرح شد؛

حذف "پرس‌تی‌وی" درستی رویکرد آن را تایید می‌کند

چهارشنبه 16 آذر 1401
14:42
حذف یک کارشناس روابط بین الملل ابراز عقیده کرد که تصمیم شرکت اروپایی "یوتل‌ست" برای حذف شبکه پرس‌تی‌وی از ماهواره خود نشان‌دهنده درستی رویکرد این شبکه، قدرت و پیروزی آن بر نیروهای شر در جهان است.

العالم- ایران

"عبدو القیس" در گفت‌وگو با شبکه العالم تصریح کرد: هرگز نباید از این حجم از جنگ تروریستی علیه جمهوری اسلامی متعجب شویم؛ زیرا که این موضوع موید رویکرد صحیح این کشور بزرگ به رهبری آیت‌الله خامنه‌ای و پشتیبانی ملت بزرگ ایران است.

القیس خاطرنشان کرد که دشمن بعد از شکست تلاش‌هایش برای برهم زدن امنیت و ثبات داخلی ایران، به شدیدترین انواع تروریسم فکری متوسل شد تا صدای آزادی‌خواه ملت ایران که انعکاسی صدای آزادی‌خواه ملت‌های منطقه است را خفه کند؛ لذا به این اقدام جدید تروریستی متوسل شد که جمهوری اسلامی از ۴۰ سال که انقلاب به ثمر نشست، این نوع هجمه را تجربه می‌کند.

وی تاکید کرد: رویکرد غرب به دشمنی با ایران ادامه دارد و اگر این رویکرد غرب تغییر کرد باید درباره رویکرد خود شک کنیم.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بقائی: آنچه بر ملت صلح‌دوست ایران تحمیل شده یک جنگ متعارف نیست


نیویورک تایمز: ایران همچنان بخش قابل‌ توجهی از توان موشکی خود را حفظ کرده است


روز سیاه اشغالگران با 23 عملیات حزب‌الله در جنوب لبنان


ایران ادعاهای بی‌اساس کویت را رد کرد


اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ ترامپ با ایران غیرقانونی است


نرخ تورم آمریکا به اوج ۳ ساله صعود کرد


اصول اصلی ایران در مذاکرات اعلام شد


دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: کشورها برای موارد بیشتر هانتاویروس آماده باشند


سنتکام بر تداوم محاصره دریایی ایران تاکید کرد


سازمان ملل: قانون اعدام اسرای فلسطینی راه را برای نقض حقوق بشر باز می‌کند