پنج شهروند چینی در حمله به هتل کابل مجروح شدند

سه شنبه 22 آذر 1401
13:33
پنج شهروند چینی در حمله به هتل کابل مجروح شدند وزارت خارجه چین از زخمی شدن پنج شهروند این کشور در حمله روز گذشته داعش به هتلی در کابل خبر می‌دهد.

العالم - آسیا

به نقل از رویترز، وانگ ونبین، سخنگوی وزارت خارجه چین روز سه‌شنبه گفت پنج شهروند چینی در حمله روز دوشنبه به یک هتل در مرکز کابل زخمی شدند.

وانگ در یک نشست خبری گفت این حمله، که داعش مسئولیت آن را بر عهده گرفت، چین را وادار کرد تا مراتب نارضایتی خود را به گروه طالبان اعلام کند.

وانگ در این خصوص گفت: «چین از طرف افغان می‌خواهد برای جستجو و نجات افراد چینی از هیچ تلاشی دریغ نکند و در عین حال، تحقیقات جامعی را آغاز نماید، مهاجمان را به شدت مجازات کند و با جدیت حفاظت از شهروندان و سازمان‌های چینی را در افغانستان تقویت کند.»

او افزود با توجه به وضعیت امنیتی در افغانستان، وزارت امور خارجه بار دیگر به شهروندان و سازمان های چینی توصیه کرده است که هر چه زودتر آن کشور را ترک کنند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا


انهدام آمازون در بحرین با موشک پاوه؛ پیامدهای راهبردی و ابعاد نظامی


وزارت دفاع یمن: ۶ کشتی سعودی مجبور به بازگشت از باب‌المندب شدند


مجالس بزرگداشت امام شهید عرصه شناخت هندسه فکری ایشان است


لبنان بر دو راهی شعارهای حاکمیتی و درماندگی اجرایی


تیراندازی نظامیان اشغالگر به مجاورت محل استقرار نیروهای ارتش لبنان


وقوع چند انفجار در کویت و بحرین


تأکید ریاض بر توقف درگیری نظامی برای حفظ ثبات منطقه


هشدار به ترامپ، ورود نیروی زمینی به ایران یعنی گرفتار شدن در باتلاقی بدتر از ویتنام


تفحص ۶۲ قطعهٔ دیگر از پیکر شهدای مدرسهٔ میناب؛ ماکان هنوز مفقود‌الاثر است