آمریکا ۲ میلیارد دلار دیگر به حساب اوکراین ریخت

سه شنبه 29 آذر 1401
18:43
آمریکا ۲ میلیارد دلار دیگر به حساب اوکراین ریخت بنا به اعلام وزارت دارایی اوکراین، این کشور یک بسته کمک مالی جدید را از آمریکا دریافت کرد.

العالم - اروپا

به نقل از اسپوتنیک، وزارت دارایی اوکراین از ارسال اولین بخش از بسته کمک های مالی آمریکا به این کشور خبر داد.

وزارت دارایی اوکراین امروز سه شنبه اعلام کرد که این کشور امروز ۲ میلیارد دلار کمک مالی از آمریکا از طریق بانک جهانی دریافت کرده است.

بنا به اعلام صورت گرفته از سوی وزارت دارایی اوکراین، این ۲ میلیارد دلار اولین بخش از بسته کمک ۴.۵ میلیارد دلاری است که دولت آمریکا اخیراً به اوکراین اختصاص داده است.

مجلس سنای آمریکا روز پنج شنبه بودجه نظامی ۸۵۸ میلیارد دلاری این کشور را تصویب کرده بود. در این بودجه مبالغی برای کمک‌ها به اوکراین و تایوان اختصاص داده شده است. پس از تصویب سنا، این بودجه نیاز به امضای جو بایدن رئیس جمهور آمریکا دارد تا به قانون تبدیل شود.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

قدردان تلاش دولت پاکستان برای استقرارصلح درمنطقه هستیم


پیام گرم مردم لبنان به ملت ایران؛ روایت یک دوستی در روزهای سخت + فیلم


الوفاق: سیاست‌های رژیم بحرین در قبال آیین‌های عاشورایی به تنش‌های اجتماعی دامن زده است


رایزنی روسای جمهور لبنان و فرانسه درباره نتایج مذاکرات آمریکا- ایران


پوتین: غرب برای جنگ با روسیه آماده می‌شود


وام یک میلیارد دلاری بانک بریکس به آفریقای جنوبی برای نوسازی زیرساخت‌های خدمات شهری


پزشکیان با رئیس‌جمهور پاکستان دیدار کرد


حماس: اسرائیل به‌دنبال تحمیل ساختار سیاسی جدید در غزه است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با پزشکیان


توافق ایران و عمان بر سر گفتگو از طریق کارگروه مشترک درباره مدیریت هرمز