عادی سازی با رژیم اشغالگر تحت عنوان " همزیستی دینی"

يکشنبه 4 دی 1401
21:59
عادی سازی با رژیم اشغالگر تحت عنوان یک کاربر بحرینی با انتشار توئیتی از استقبال هیاتی به ریاست صلاح الجودر برای تبلیغ عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر صهیونیستی خبر داد.

العالمبحرین

در حساب کاربری یوسف الجمری آمده است که رژیم آل خلیفه از هیاتی به ریاست صلاح الجودر سلفی برای تسهیل در عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر تحت عنوان "همزیستی ادیان" استقبال کرده است.

دولت بحرین در سایه برگزاری نشست‌هایی تحت عناوین همزیستی انسانی بین شرق و غرب، معارضانی که به دنبال احقاق حقوق سیاسی خود هستند را سرکوب می کند.

"همایش بحرین" که با مشارکت برخی از شخصیت های برجسته از جمله پاپ فرانسیس برگزار شد، از رژیم آل خلیفه خواست که به نقض حقوق بشر پایان دهد.

درحالیکه مقامات منامه شعار "مسامحه دینی" را سر می دهند، 130 سازمان و مرکز حقوقی اعلام کردند که این رژیم به تبعیض های فرقه ای در داخل کشور اقدام می کند و هیچ یک از مسئولان و مقامات عالی رتبه ای که در تخریب 38 مسجد نقش داشتند، از جمله وزیران کشور و دادگستری و فرمانده کل نیروهای دفاعی بحرین ، به خاطر اقداماتش محاسبه و بازخواست نشدند.

بنا به اعلام این سازمان‌ها، وزیر کشور بحرین، بیش از 150 روحانی شیعه را برای بازجویی از سوی مقامات امنیتی فراخواند و همچنین تابعیت 19 نفر از علمای بحرینی از جمله آیت الله شیخ عیسی قاسم را که درتبعید به سر می برد، لغو کرد.

این سازمان ها افزودند که درصورتیکه مسامحه دینی واقعی در بحرین وجود داشت، اولین دیدار پاپ با شیخ عیسی قاسم بود همان طور که در عراق با آیت الله سید علی سیستانی دیدار کرد.

سازمان های حقوق بشری از پاپ خواستند که با ارائه طرحی ، مقامات بحرینی را به آزادی همه زندانیان سیاسی که تعدادشان حدود 1500 نفر است، دعوت کند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت دفاع: خبرنگاران یاوران راهبردی در شکل‌گیری گفتمان دفاع همه‌جانبه ایران هستند


سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا در پی راهی برای خروج از جنگ با ایران است


هشدار پکن به توکیو: با آتش بازی نکنید


وزیر دفاع پاکستان: جهان اسلام علیه تهدید مشترک اسرائیل متحد شود


قالیباف: خبرنگاران رزمندگانی هستند که سنگرشان آگاهی و سلاح‌شان حقیقت است


انصارالله یمن: حقوق‌مان را با «قدرت» می‌گیریم


سپاه: اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است


پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید