اوکراین به مذاکرات پشت پرده برای دریافت سلاح اقرار کرد

دوشنبه 5 دی 1401
12:33
اوکراین به مذاکرات پشت پرده برای دریافت سلاح اقرار کرد وزیر خارجه اوکراین اعلام کرد که کی‌یف در حال رایزنی پشت پرده با واشنگتن و دیگر حامیانش برای دریافت «تسلیحات ضروری» جهت مقابله با مسکو است.

العالم - اروپا

«دیمیتری کولبا» وزیر خارجه اوکراین در یک نطق تلویزیونی به مردم این کشور قول داد که همه تسلیحات ضروری برای مقابله با روسیه وارد اوکراین خواهد شد.

به فاصله چند روز بعد از سفر ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین به آمریکا و تاکید واشنگتن بر ارسال سامانه «پاتریوت» به کی‌یف، مقام ارشد اوکراینی به رایزنی‌های پشت پرده با آمریکا و دیگر متحدان غربی درباره دریافت تسلیحات اقرار کرد.

به گزارش شبکه اوکراینی «آزادی» (FREEDOM)، وزیر خارجه اوکراین در یک نطق تلویزیونی به مردم این کشور اعلام کرد که اوکراین همه تسلیحات ضروری برای آزادسازی اراضی خود از دست «اشغالگران روسیه» را در اختیار خواهد داشت.

دیمیتری کولبا گفت: «اگر بخواهیم همه گفت‌و‌گوهای پشت پرده خودمان را نه تنها در قبال واشنگتن بلکه در کشورهای دیگر خلاصه کنیم، نتیجه این است: همه تسلیحات لازم اینجا (اوکراین) خواهند بود، فقط موضوع زمان مطرح است».

وزیر خارجه اوکراین خطاب به مردم این کشور به دلایلی که مانع از ارسال یکباره همه تسلیحات ضروری مورد نیاز اوکراین توضیحاتی داد.

وی گفت: «دلایل روانی، لجستیکی و سیاسی وجود دارد. ما باید روی همه این دلایل کار کنیم و کار خواهیم کرد. تامین سلاح یک عملیات فنی و لجستیکی بسیار پیچیده است. ما داریم با همکاران دیگر نهادها به همه این جزئیات می‌پردازیم. من این احساس را دارم که هیچ تابویی برای عرضه سلاح وجود ندارد».

به گزارش فارس، اظهارنظر دیمیتری کولبا درباره تامین تسلیحات ضروری و مورد نیاز اوکراین در شرایطی انجام شده که هفته گذشته رئیس‌جمهور این کشور به واشنگتن سفر و با همتای آمریکایی و سران کنگره این کشور دیدار کرد.

به دنبال سفر ولودیمیر زلنسکی به آمریکا، دولت جو بایدن موافقت خود را برای ارسال سامانه پدافنی «پاتریوت» به اوکراین اعلام کرد.

وعده آمریکا به اوکراین برای ارسال پاتریوت، واکنش تند مقام‌های روسیه را به دنبال داشته و ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور هم در این باره اظهارنظر کرده است.

پوتین با بیان اینکه غرب به‌دنبال تجزیه روسیه است، در واکنش به تصمیم آمریکا برای ارسال موشک پدافندی پاتریوت به اوکراین هم گفت، ۱۰۰ درصد اطمینان دارد روسیه موشک‌های آمریکایی را در اوکراین نابود می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

همتی: تمهیدات لازم برای تامین کالاهای اساسی اندیشیده شده است


سازمان اطلاعات سپاه: فضای تصمیم گیری برای آمریکا محدود شده است


پوتین: رهبران جهان شجاعت مردم ایران را تحسین می‌کنند


آغاز حراج شمش طلا از امروز


7هزار زائر ایرانی وارد مدینه شدند


انجام 202 پرواز در فرودگاه امام طی یک هفته


عبور یک ابرنفتکش ایرانی از محاصره آمریکا


کیک تولد جنجالی بن‌گویر با نماد طناب دار خبرساز شد


جزئیاتی از پاسخ 14 بندی ایران به پیشنهاد 9 بندی آمریکا


اعتراف صهیونیست ها به نبود راه‌حل برای مقابله با پهپادها و پرنده‌های انفجاری حزب الله