زلال قرآن (1833)؛

تزکیه نفس با توبه و انابه چه تاثیری بر خلوص نیت انسان دارد؟

يکشنبه 11 دی 1401
15:17
تزکیه نفس با توبه و انابه چه تاثیری بر خلوص نیت انسان دارد؟

العالم - زلال قرآن

لازم است که در اجرای حکم آیه 146 سوره مبارکه نساء:

« إِلَّاالَّذِينَ تَابُوا وَأَصْلَحُوا وَاعْتَصَمُوا بِاللَّـهِ وَأَخْلَصُوادِينَهُمْ لِلَّـهِ فَأُولَـٰئِكَ مَعَ الْمُؤْمِنِينَ وَسَوْفَ يُؤْتِ اللَّـهُ الْمُؤْمِنِينَ أَجْرًا عَظِيمًا»

ترجمه: (مگر آنها که توبه نموده و تباهکاری خود را اصلاح کردند و به (دین) خدا در آویختند (و به کتاب حق متوسل شدند) و دین خود را برای خدا خالص گردانیدند، پس این گروه در صف مؤمنان باشند و به زودی خدا به مؤمنان اجر بزرگ عطا خواهد فرمود).

تلاش کند با توبه و انابه، آثار سوء خطاها و گناهان و تبهکاری های گذشته خود را محو و اصلاح نماید و با اعتصام به حبل الله و با توسل به خدا و رسول الله (ص) و حضرات معصومین (ع) سعی کند نیت و عمل خویش را در راستای جلب رضای الهی خالص کرده و در جهت وصول به قرب او گام بردارد.

البته کسی که به چنین توفیق عظمائی نائل گردد در زمره موءمنین حقیقی قرار گرفته و مشمول اجر عظیم وعده داده شده در این آیه شریفه خواهدشد و از طهارت روح و نورانیت قلب حاصل از آن برخوردار خواهد گردید ان شاءَالله.

0% ...

آخرین اخبار

۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر