لفاظی‌های وزیر جنگ جدید رژیم صهیونیستی علیه ایران

يکشنبه 11 دی 1401
20:28
لفاظی‌های وزیر جنگ جدید رژیم صهیونیستی علیه ایران وزیر جنگ جدید رژیم صهیونیستی در چارچوب ستیزه جویی و لفاظی‌های مداوم سران این رژیم علیه ایران و تلاش برای غیر مسالمت آمیز جلوه دادن برنامه هسته‌ای تهران، مدعی شد که ایران درصدد دستیابی به تسلیحات هسته‌ای است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «یوآو گالانت» وزیر جنگ کابینه تازه تشکیل شده رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو گفت: «تلاش‌های هسته‌ای ایران، موشک‌هایی که از نوار غزه شلیک می‌شود و همه حملات به ارتش اسرائیل در جنین یک هدف مشترک دارند و آن هدف؛ تضعیف ما، ایجاد ترس میان اسرائیلی ها و دیدن نابودی ما است.»

گالانت نیز با تکرار رویکرد سایر مقامات این رژیم برای غیر مسالمت آمیز جلوه دادن برنامه هسته‌ای ایران و تلاش برای ایجاد ایران هراسی مدعی شد: «ایران در کنار اظهارات مکرر درباره نابودی اسرائیل در تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای است.»

وی تهدیدات موشکی مقاومت در کشورهای منطقه را مهم‌ترین چالش امنیتی دیگر برای رژیم صهیونیستی ارزیابی کرد.

به گزارش ایرنا، لفاظی‌های گالانت در حالی مطرح می شود که جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید کرده است تسلیم فشارها نمی‌شود و این فشارها عزم جمهوری اسلامی را برای پیشبرد فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای و حمایت از جریان مقاومت در منطقه راسخ‌تر می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

پیام تبریک رهبر انصارالله یمن بمناسبت انتخاب سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران دام ظله


ارتش صهیونیستی از ترس حملات ایران شهرک نشینان را سپر انسانی خود می کند


آمریکا از ترس حملات ایران؛ پایگاه‌های نظامی متحرک در عراق مستقر می‌کند


حزب‌الله لبنان رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت


مکافات دروغ "اسموتریچ" در مورد حزب الله لبنان یقه ی پسرش را گرفت


ارتش گوش به فرمان رهبر و ذوالفقار ولایت در پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام اسلامی ایران است


پهپادهای ارتش قدرتمند ایران اهداف آمریکایی ـ صهیونی را درهم کوبید


بیعت مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای


آغاز مراسم بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در سراسر ایران + فیلم


بازتاب انتخاب سومین رهبر انقلاب در رسانه های غربی