بن زاید از نتانیاهو برای سفر به امارات دعوت کرد

يکشنبه 11 دی 1401
20:37
بن زاید از نتانیاهو برای سفر به امارات دعوت کرد بر اساس بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی، محمد بن زاید آل نهیان رئیس امارات از بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای سفر به ابوظبی دعوت کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که « شیخ محمد بن زاید آل نهیان رئیس امارات متحده عربی عصر شنبه با نخست وزیر نتانیاهو تماس گرفته و تشکیل کابینه اش را به وی تبریک گفته است».
در ادامه این بیانیه آمده است: «بن زاید مجددا از نتانیاهو و همسرش برای سفر رسمی به امارات دعوت کرد و دو طرف توافق کردند که این امر به زودی انجام شود».
خبرگزاری رسمی امارات (وام) اعلام کرد که بن زاید در تماس تلفنی با نتانیاهو، تشکیل کابینه جدیدش را به وی تبریک گفته و برای «تقویت روابط امارات و اسرائیل در مرحله آینده، به ویژه در زمینه‌های توسعه و پیشبرد مسیر مشارکت و همکاری بین طرفین» ابراز امیدواری کرده است.
تماس تلفنی محمد بن زاید با نتانیاهو و تبریک به او در حالی است که از کابینه جدید نتانیاهو به باند جنایتکار، افراطی، فاشیستی، تروریستی و نژادپرستی ترین کابینه این رژیم یاد می شود.

0% ...

آخرین اخبار

مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم


سفیر ایران در دهلی نو: برخی کشتی‌های هندی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


بازداشت گردشگر انگلیسی در دبی به اتهام فیلمبرداری از حملات موشکی ایران


موج ۴۹ عملیات وعده صادق ۴/ تهاجم نیروی دریایی سپاه به پایگاه تروریست های آمریکایی در منطقه