بن زاید از نتانیاهو برای سفر به امارات دعوت کرد

يکشنبه 11 دی 1401
20:37
بن زاید از نتانیاهو برای سفر به امارات دعوت کرد بر اساس بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی، محمد بن زاید آل نهیان رئیس امارات از بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای سفر به ابوظبی دعوت کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که « شیخ محمد بن زاید آل نهیان رئیس امارات متحده عربی عصر شنبه با نخست وزیر نتانیاهو تماس گرفته و تشکیل کابینه اش را به وی تبریک گفته است».
در ادامه این بیانیه آمده است: «بن زاید مجددا از نتانیاهو و همسرش برای سفر رسمی به امارات دعوت کرد و دو طرف توافق کردند که این امر به زودی انجام شود».
خبرگزاری رسمی امارات (وام) اعلام کرد که بن زاید در تماس تلفنی با نتانیاهو، تشکیل کابینه جدیدش را به وی تبریک گفته و برای «تقویت روابط امارات و اسرائیل در مرحله آینده، به ویژه در زمینه‌های توسعه و پیشبرد مسیر مشارکت و همکاری بین طرفین» ابراز امیدواری کرده است.
تماس تلفنی محمد بن زاید با نتانیاهو و تبریک به او در حالی است که از کابینه جدید نتانیاهو به باند جنایتکار، افراطی، فاشیستی، تروریستی و نژادپرستی ترین کابینه این رژیم یاد می شود.

0% ...

آخرین اخبار

اثر جدید کمال شرف با شرف با کنایه به پنهان‌شدن ترامپ توی کامیون حمل غذا از ترس انتقام ایران


ویرانگری اسرائیل در جنوب لبنان در سایه توهم «توافقنامه چارچوب»


ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد


نمایندگی وزارت خارجه پیگیر سرنوشت دریانوردان هرمزگانی


کسب ۵ نشان طلا و ۲ برنز تکواندوکاران ایران در پاکستان


به‌زودی توهمات ترامپ متوهم را اصلاح می‌کنیم


دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهید لاریجانی


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»؛ مصلای امام خمینی(ره) تهران


طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان


ماجرای تغییر ارز ترجیحی داروها/ موج جدید گرانی داروها آغاز نمی‌شود