قالیباف از رفع سوء‌ تفاهم‌ ها با جمهوری آذربایجان خبر داد

سه شنبه 20 دی 1401
10:42
قالیباف از رفع سوء‌ تفاهم‌ ها با جمهوری آذربایجان خبر داد رئیس مجلس شورای اسلامی در بدو ورود به تهران با بیان اینکه این اواخر سوء‌تفاهم‌هایی با جمهوری آذربایجان پیش آمده بود ، گفت که این مسائل در دیدار با رئیس پارلمان این کشور برطرف شد و قرار است در آینده سفری به باکو داشته باشد.

العالم - ایران

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی که برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی مجالس آسیایی (APA) به ترکیه سفر کرده بود، در بازگشت به کشور در بدو ورود به فرودگاه مهرآباد در سخنانی با اشاره به دیدارها و گفت‌وگوهای صورت گرفته در اجلاس APA با مقامات بلندپایه حاضر گفت: سفری فشرده و پرکار به کشور ترکیه صورت گرفت. این اجلاس که در ادوار گذشته به دلیل پاندمی کرونا به صورت غیرحضوری انجام می‌شد، امسال با حضور 44 هیأت پارلمانی در سطوح مختلف از کشورهای آسیایی برگزار شد.

وی با اشاره به نشست سه جانبه بین روسای مجالس جمهوری اسلامی ایران، آذربایجان و ترکیه در حاشیه اجلاس APA گفت: در حاشیه این اجلاس نشست‌هایی به طور خاص با روسای مجالس آذربایجان و ترکیه به صورت دو جانبه و سه جانبه داشتیم که در نشست سه جانبه موضوعات مربوط به حمل و نقل و ترانزیت کالا و انرژی بین 3 کشور مورد تأکید قرار گرفت.

رئیس قوه مقننه خاطر نشان کرد: همچنین این اواخر سوء‌تفاهم‌هایی با جمهوری آذربایجان پیش آمده بود که این مسائل نیز برطرف شد و قرار شد در آینده سفری به باکو داشته باشم، همچنین مقرر شد این نشست‌ها تداوم داشته باشد.

وی خاطر نشان کرد: گفت‌وگوها برای مسیرهای ترانزیتی شمال - جنوب و شرق - غرب صورت گرفت و مقرر شد نشست‌های سه جانبه در سطح وزرای خارجه، دفاع و سران شکل گرفته و بحث‌های مرتبط با حمل و نقل، ترانزیت و تجارت نیز مورد توجه قرار گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

حزب الله: حاکمیت مسئول حملات صهیونیست‌ها به ارتش لبنان است


وزیر کشور پاکستان به ایران سفر می‌کند


الاخبار: حزب‌الله از جنگ فرسایشی به انهدام مراکز فرماندهی اسرائیل تغییر راهبرد داد


غریب‌آبادی: اگر آژانس می‌خواهد بخشی از راه‌حل دیپلماتیک باشد، باید از فشار سیاسی پرهیز کند


شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۹۶۱ نفر رسید


بقائی در واکنش به ادعاهای رئیس‌جمهور لبنان: آن‌که کنارش ایستاده را می‌فروشد


شمار شهدای لبنان از مرز ۳ هزار نفر فراتر رفت


آیا ایران شمارش معکوس افول هژمونی و قدرت تک قطبی آمریکا را کلید زده است؟


استارمر مدعی احتمال حمله روسیه به ناتو شد


نتایج یک نظرسنجی جدید: جایگاه جهانی اسرائیل به ‌شدت تضعیف شده است