ویدیوی گفتگوی تلفنی اسیر فلسطینی با مادرش دقایقی پس از آزادی/ شادی مادر اسیر فلسطینی به رغم اعلام ممنوعیت از سوی رژیم صهیونیستی

پنج‌شنبه 29 دی 1401
10:44
ویدیوی گفتگوی تلفنی اسیر فلسطینی با مادرش دقایقی پس از آزادی/ شادی مادر اسیر فلسطینی به رغم اعلام ممنوعیت از سوی رژیم صهیونیستی ماهر یونس اسیر فلسطینی بامداد امروز (پنجشنبه) پس از 40 سال اسارت در زندان رژیم صهیونیستی آزاد شد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

شبکه های اجتماعی ویدیوی گفتگوی تلفنی ماهر یونس اسیر فلسطینی و مادرش را دقایقی پس از آزادی بعد از چهل سال اسارت در زندان های اشغالی رژیم اسرائیل در حالی منتشر کردند که رژیم صهیونیستی با ایجاد جو امنیتی و خفقان هشدار داده که خانواده این اسیر فلسطینی حق برپایی جشن و شادی بابت آزادی وی را ندارند.

اهر یونس قدیمی ترین اسیر فلسطینی

مرکز اطلاع رسانی فلسطین هم گزارش داد، این اسیر فلسطینی پس از آزادی از زندان النقب، راهی منزلش در شهرک عاره در المثلث شمالی واقع در سرزمین‌های اشغالی 1948 شد.

بن گویر وزیر امنیت داخلی به نیروهای پلیس اسرائیل دستور داده است امروز (پنجشنبه) در آمادگی به سر ببرند و در منطقه وادی عاره مستقر شوند تا از هر گونه تلاش فلسطینیان برای برپایی جشن به مناسبت آزادی ماهر یونس جلوگیری کنند.

0% ...

آخرین اخبار

منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


hدعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید