خبر فوری:

استقبال فلسطینی‌ها از «ماهر یونس» با وجود ممانعت اشغالگران

پنج‌شنبه 29 دی 1401
12:08
اسیر فلسطینی بعد از ۴۰ سال اسرارت در بند رژیم صهیونیستی آزاد شد، فلسطینی‌ها با وجود ممانعت اشغالگران در مراسم استقبال او حاضر شدند.

العالم - فلسطین اشغالی

خبرنگار العالم در رام‌الله گزارش داد، با وجود تلاش اشغالگران صهیونیست برای جلوگیری از حضور فلسطینی‌ها در مراسم استقبال اسیر آزاد شده «ماهر یونس»، اما خیل عظیمی از مردم از او استقبال کردند.

حضور اشغالگران در نزدیکی خانه «یونس» چشمگیر است، آنها به دنبال پراکنده کردن مردم و جلوگیری از برگزاری مراسم و جشن هستند.

ماهر یونس در اولین پیام خود پس از آزادی به مردم مقاوم فلسطین درود فرستاد.

گفتنی است؛ پلیس رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه با اعزام ده‌ها خودرو و صدها نظامی صهیویستی به اطراف روستای وادی « زادگاه یونس، وضعیت آماده باش اعلام کرد.

وضعیت آماده باش به منظور جلوگیری از برگزاری جشن‌های استقبال از یونس توسط هزاران فلسطینی و پرهیز از تظاهرات و تصاویر برافراشته پرچم فلسطین در قلب وادی عاره ایجاد می شود.

ماهر یونس در 18 ژانویه 1983 بازداشت شد. وی در سال 1958 در« عرعره» به دنیا آمد.

دادگاه نظامی قبلا حکم اعدام را برای وی صادر کرده بود، اما یک ماه بعد حکم خود را لغو و حکم از اعدام به حبس ابد یعنی 40سال را صادر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

خبرنگار العالم در سوریه به شهادت رسید/ خاطره حسام زیدان از حضور شهید سلیمانی در عملیات آزادسازی البوکمال


وزارت خارجه: اقدام آمریکا در نقض چندین‌باره آتش‌بس محکوم است/ محکوم کردن لفاظی‌های تهدیدآمیز مقامات آمریکایی علیه عمان


قالیباف: قوه مقننه آمادگی هر گونه همکاری و پشتیبانی از قوای نظامی کشور را دارد


سرلشکر عبداللهی:شهید شیرازی تجسم متانت، امانت و ولایت‌مداری بود


هراس صهیونیست‌ها از کابوس پهپادهای حزب‌الله/ معاریو: نتانیاهو اردک لَنگ است


سازمان ملل: کشتار فلسطینیان در محدوده‌ خط آتش‌بس غزه جنایت جنگی است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شهر صیدا در جنوب لبنان + فیلم


شهرک نبی شیث: دژ استوار مقاومت وسندی بر شکست رژیم صهیونیستی +فیلم


مقابله پدافند هوایی کویت با اهداف موشکی و پهپادی


کشته شدن نظامی زن صهیونیست در حمله پهپادی حزب ‌الله