به دنبال تعرض صهیونیست ها؛

ارتش لبنان به حالت آماده‌باش درآمد

يکشنبه 2 بهمن 1401
20:58
ارتش لبنان به حالت آماده‌باش درآمد ارتش لبنان در پی تعرض صهیونیست‌ها به مرز این کشور، به حالت آماده‌باش درآمد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

بنابر گزارش خبرگزاری رسمی لبنان، در پی پیشروی صهیونیست‌ها، ارتش لبنان به منظور جلوگیری از تعرض به مرزهای جنوبی این کشورن امروز (یکشنبه) به حالت آماده‌باش درآمد.

بنابر این گزارش، از صبح امروز صهیونیست‌ها با دو بولدزر، یک نفربر زرهی و چند پیاده نظام، به سمت «وادی هونین» در جنوب لبنان پیشروی کردند.

بر اساس این گزارش، منطقه شاهد «آماده‌باش ارتش لبنان در برابر دشمن برای جلوگیری از هرگونه تعرض از خط آبی (خط مرزی ترسیم شده سازمان ملل بین لبنان و فلسطین اشغالی)» است.
ارتش لبنان روز پنجشنبه نیز از تکمیل عملیات حفاری ارتش رژیم صهیونیستی در نزدیکی حصار الکترونیک مرزی در سمت فلسطین اشغالی در شهرک «المطله» روبروی منطقه «کفر کلا» در جنوب لبنان، جلوگیری به عمل آورد.

0% ...

آخرین اخبار

ریابکوف: حق ایران برای انرژی صلح آمیز هسته‌ای سلب‌نشدنی است


سفر بی‌نتیجه و پرحاشیه ترامپ به چین سوژه طنز رسانه های آمریکا


رئیس‌جمهور چین در دیدار با پوتین: جنگ در منطقه غرب آسیا پاید پایان یابد


سنای آمریکا بالاخره دست وپا زدن های نابخردانه ترامپ را محدود کرد


هشدار عراقچی به دشمن صهیوآمریکائی برای بازگشت به تجاوز علیه ایران


ایران: آمریکا با داده های مغرضانه و دروغ خود از شورای امنیت سوء استفاده می کند


مرشایمر: ایران روش‌های مقابله با آمریکا را آموخته است/از سرگیری حمله دستاوردی ندارد


وزیر خارجه آمریکا به هند سفر می کند


ادعای ونس: در مذاکرات با ایران «پیشرفت زیادی» حاصل شده است


هلاکت یک فرمانده صهیونیست در حمله حزب الله لبنان