تظاهرات مردم رقه سوریه علیه شبه نظامیان آمریکایی

دوشنبه 3 بهمن 1401
12:05
تظاهرات مردم رقه سوریه علیه شبه نظامیان آمریکایی مردم شهر رقه در شمال سوریه علیه شبه نظامیان موسوم به گروه "نیروهای دموکرات سوریه" (قسد) که مورد حمایت آمریکا هستند، تظاهرات کردند.

العالم - سوریه

به گزارش خبرگزاری اسپوتنییک روسیه، مردم خشمگین شهر رقه در اعتراض به قتل یک کودک و مادرش در جریان تظاهرات خود به مقر شبه نظامیان قسد حمله کردند.

در پی این حمله، شبه نظامیان قسد منع رفت و آمد کامل در شهر رقه اعمال کردند.

منابع محلی به خبرگزاری اسپوتنیک گفتند که شبه نظامیان قسد مقررات منع رفت و آمد برقرار کردند و از ورود تعدادی از روستائیان به شهر رقه برای شرکت در تظاهراتی که خواستار اعدام قاتلان «نورا الاحمد» و فرزندش «راما» که در محله المشلب در شرق شهر رقه کشته شدند، جلوگیری کردند.

این منابع گفتند که منع رفت و آمد پس از آن اعلام شد که مردم شهر رقه در اعتراض به پنهان کاری درباره قاتل این کودک و مادر باردارش، موانع ایجاد شده توسط شبه نظامیان قسد را در نزدیکی میدان الدله کنار زدند و نقاط و مقر قسد در نزدیکی دادگاه در شهر رقه را به آتش کشیدند.

این منابع اشاره کردند که شبه نظامیان قسد نیروهای نظامی بیشتری را به شهر رقه آوردند و از طریق بلندگو از مردم خواستند مغازه‌ها را ببندند.

به گفته این منابع، صدها خانواده در مقابل خانه این کودک مقتول و مادرش تجمع کردند و سپس به میدان النعیم رفتند تا قصاص قاتلان را خواستار شوند.

آن‌ها گفتند که این تجمع به دعوت پدر این کودک برای ابراز همبستگی با او و تجمع در مقابل خانه‌اش و سپس رفتن به میدان النعیم برای درخواست اعدام قاتلان انجام شد.

این جنایت در ۱۶ ژانویه زمانی رخ داد که «نورا الاحمد» معلم ۲۸ساله که در هشت ماهگی بارداری قرار داشت، به همراه دختر خردسالش (۸ ساله) از مدرسه به خانه بازگشت و متوجه وجود دو سارق جوان که از اهالی محل بودند شد. در این هنگام دو سارق با چاقو او را به قتل رساندند و برای اینکه جنایت آن‌ها فاش نشود، دختر کوچکش را نیز خفه کردند.

به گزارش ایرنا، شبه نظامیان موسوم به "قسد" با حمایت نیروهای اشغالگر آمریکایی کنترل بیشتر میدان‌های نفتی در منطقه جزیره سوریه را برای سرقت آن به عهده دارند و در ماه‌های اخیر هزاران کامیون حامل سلاح، تجهیزات نظامی و لجستیکی وارد مناطق نفتی سوریه شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان به واشنگتن رفت


آخرین تحولات تجاوز آمریکا به مناطق مختلف جنوب ایران + فیلم


حزب‌الله: دولت برای اهداف دشمن کار می‌کند/ از اصول خود دست نمی‌کشیم


بیانیه ستاد حقوق بشر درباره حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی ایران


واکنش انصارالله یمن به طرح اردن درباره فرودگاه صنعا


صعود طلای سیاه و افت درخشش طلا


سناتور روس: آمریکا در درگیری با ایران پیروز نخواهد شد


انتقاد چین از ابزارسازی «امنیت ملی» برای محدود کردن توسعه فناوری دیگر کشورها


رسانه عربی: رویارویی ایران و آمریکا به سمت مرحله بسیار خطرناکی پیش می رود


همکاری هوشمند تهران و مسکو؛ از خودروسازی تا مرزهای هوش مصنوعی