منابع فلسطینی: النخاله در راس هیئتی به دعوت مصر به قاهره سفر می‌کند

پنج‌شنبه 13 بهمن 1401
09:42
منابع فلسطینی: النخاله در راس هیئتی به دعوت مصر به قاهره سفر می‌کند منابع فلسطینی از دعوت زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی از سوی مصر برای سفر به قاهره خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

منابع فلسطینی از سفر قریب الوقوع زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی به قاهره با دعوت مصر خبر دادند.

بر اساس این گزارش، منابع فلسطینی گفتند که دبیرکل جنبش جهاد اسلامی به زودی و با دعوت مصر به منظور بررسی تحولات فلسطین به قاهره سفر خواهد کرد.

این منابع افزودند که زیاد النخاله به همراه شماری از اعضای دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی به منظور دیدار و رایزنی با عباس کامل وزیر اطلاعات مصر به قاهره خواهد رفت.

به گفته این منابع، این سفر پیش از این برنامه ریزی شده بوده است و طی آن موضوعات سیاسی و اوضاع میدانی مورد بحث قرار خواهد گرفت و علت آن تحولات اخیر فلسطین نیست.

گفتنی است در ماه ژانویه گذشته (نخستین ماه سال جدید میلادی) در مجموع ۳۵ فلسطینی در قدس و کرانه باختری به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسیدند.

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ با تکرار لفاظی‌ها، پیشنهاد ایران را غیرقابل پذیرش خواند


ولایتی خطاب به ترامپ: شما را در «میدان» شکست دادیم؛ گمان نکن پیروزِ دیپلماسی خواهی شد


تأکید عراق بر مخالفت با استفاده از خاک این کشور علیه همسایگان


سفیر ایران در آیمو : اقدام آمریکا علیه دو نفتکش حامل خدمه ایرانی غیرقانونی است


لیبرمن: پهپادهای حزب‌الله، سربازان ما را به «اردک‌هایی در میدان تیر» تبدیل کردند


رایزنی فرستاده شخصی گوترش در پاکستان درباره روند دیپلماسی در منطقه


مظنون تیراندازی مراسم کاخ سفید اتهام تلاش برای ترور ترامپ را رد کرد


ابتلای شهروندان آمریکایی و فرانسوی به هانتاویروس


اولیانوف: درخواست آمریکا برای نابودی تاسیسات هسته‌ای ایران با ان‌پی‌تی در تضاد است


تقدیر پزشکیان از مواضع آیت‌الله سیستانی