بلینکن: بالن چینی برای اهداف جاسوسی است

شنبه 15 بهمن 1401
01:57
بلینکن: بالن چینی برای اهداف جاسوسی است وزیر امور خارجه آمریکا گفت مطمئن است که بالن شناسایی شده چین بر فراز شمال ایالات متحده برای «اهداف جاسوسی استفاده می‌شود و در این مورد با متحدان و شرکای خود صحبت کردیم».

العالم-آمریکا

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا جمعه شب به وقت تهران در سخنانی، هدف چین از بالن شناسایی شده بر فراز آسمان شمال ایالات متحده را «جاسوسی» دانست و گفت: «مطمئن هستیم که هدف چین از ارسال این بالن جاسوسی است و با متحدان و شرکای خود در این زمینه گفت‌وگو کردیم».

وزیر امور خارجه آمریکا افزود: «نفوذ بالون چین به حریم هوایی ما، اقدامی غیرمسئولانه است، به خصوص اینکه قبل از سفر قریب الوقوع من به پکن صورت گرفته است».

بلینکن تصریح کرد: «من به همتای چینی خود گفتم که ورود بالن به خاک آمریکا نقض حاکمیت است».

وی ضمن اعلام لغو سفر خود به پکن که قرار بود طی روزهای پنجم و ششم فوریه صورت بگیرد، افزود: «ما متعهد به تعامل دیپلماتیک با چین هستیم و من قصد دارم زمانی که شرایط اجازه دهد به این کشور سفر کنم».

وزیر خارجه آمریکا تصریح کرد: «ما کانال های ارتباطی با چین را باز نگه می داریم، از جمله برای رسیدگی به حادثه‌ای که اکنون شاهد آن هستیم».

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

قرارگاه خاتم: تنگه هرمز مجددا بسته شد


بقائی: مصونیت سیاسی "اسرائیل"از سوی غرب، زمینه‌ساز تداوم جنایت و ستیزه‌جویی شده است


پیگیری تفاهم اسلام‌آباد؛ محور دیدار وزیر کشور پاکستان و عراقچی


بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


ابلاغ دستورالعمل فروش ارز اربعین؛ سهم هر زائر ۲۰۰ هزار دینار


تفاهم‌نامه با عراق برای خارج‌سازی مغروقه‌های اروند رود


واکنش مقامات گمرکی به معضل صف‌های طولانی کامیون در مرز جمهوری آذربایجان


هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره