گفتگوی تلفنی اميرعبداللهیان با وزیر امور خارجه ترکیه

سه شنبه 18 بهمن 1401
04:22
گفتگوی تلفنی اميرعبداللهیان با وزیر امور خارجه ترکیه حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران دوشنبه شب با مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه تلفنی گفتگو کرد.

العالم-ایران

امیرعبداللهیان در این گفتگو گفت خبر حادثه تلخ زلزله در جنوب ترکیه، اینجانب، دولت و ملت ایران را بسیار متأثر و متالم کرد، این حادثه را خدمت جنابعالی، دولت و مردم عزیز جمهوری ترکیه بویژه خانواده های مصیبت دیده تسلیت می گوییم. در این شرایط سخت، در کنار ملت و دولت ترکیه هستیم.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: بر اساس دستورات رئیس محترم جمهوری، سازمان هلال احمر جمهوری اسلامی ایران برای همکاری کامل با شما و ارائه کمک های لازم آمادگی دارد. در همین راستا امشب تیم پزشکی و امدادی هلال احمر ایران برای کمک به نجات آسیب دیدگان وارد ترکیه می شوند.

امیرعبدالهیان ادامه داد: ما علاوه بر مردم عزیز ترکیه، نگران وضعیت ایرانیان و دانشجویان مقیم در مناطق زلزله زده هستیم و از مساعدت شما در کمک به وضعیت آنان سپاسگزاریم.

وزیر امور خارجه کشورمان در پایان برای درگذشتگان رحمت و غفران الهی، برای مجروحان شفای عاجل و برای خانواده های مصیبت دیده صبر و بردباری و برای ملت ترکیه سربلندی و بهروزی مسألت کرد.

آقای چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه نیز در این گفتگو از حمایت و‌ ابراز همدردی رئیس جمهور، وزیر امور خارجه، دولت و ملت ایران با رییس جمهور، دولت و ملت ترکیه قدردانی کرد.

وزیر امور خارجه ترکیه با تشریح وضعیت زلزله کنونی و خسارات اولیه وارده، بابت آمادگی ایران برای اعزام تیم پزشکی و امدادرسانی هلال احمر تشکر و قدردانی کرد.

وی همچنین بر توجه دولت ترکیه به وضعیت ایرانیان و دانشجویان و همکاری با سفارت ایران در آنکارا و سرکنسولگری ایران در ارزروم برای ارائه هرگونه مساعدت به آنها تاکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم


بقائی: میانجی‌ها پیشنهادهایی برای توقف درگیری‌ها آورده‌اند


هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند


شهادت امام جمعه مسجد علی بن ابی‌طالب(ع) میرجاوه در حمله تروریستی افراد مسلح ناشناس


روسیه: آمریکا حمله به تاسیسات اتمی ایران را متوقف کند


یحیی سریع؛ مهندس جنگ روانی یمن و نماد اقتدار رسانه‌ای در جبهه مقاومت


واکنش روسیه به حضور نظامی آمریکا در منطقه


تقدیر سپاه از مردم اردن برای افشای محل استقرار نیروهای آمریکایی


آژیر خطر دوباره در بحرین فعال شد


سرزمین کویت نباید محل امنی برای ارتش تروریستی باشد