رئیسی: عفو حکیمانه رهبر انقلاب از موضع اقتدار و پدرانه است

سه شنبه 18 بهمن 1401
23:23
رئیسی: عفو حکیمانه رهبر انقلاب از موضع اقتدار و پدرانه است رئیس‌جمهور با اشاره به موافقت رهبر انقلاب با عفو متهمان و محکومان حوادث اخیر کشور، گفت: این نگاه به اعضای جامعه به خصوص جوانان آن پس از فروکش کامل غبار اغتشاشات، از موضع اقتدار و البته از موضع یک نگاه پدرانه است.

العالم - ایران

آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در حاشیه نشست پیروان ادیان توحیدی در گفتگویی در خصوص عفو کریمانه تعداد زیادی از متهمان اغتشاشات اخیر با فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب از ابتدای اغتشاشات، بر دو سطح جداسازی تأکید داشتند؛ سطح اول جداسازی مردم از اغتشاشات بود، یعنی صف مردم از عده قلیلی که با اغتشاش و با رفتارهای ساختارشکنانه به دنبال تند کردن فضای عمومی و صدمه زدن به اموال مردم بودند، جدا است و در سطح دوم ایشان تأکید داشتند که حتی در بین اغتشاشگران نیز باید حساب افراد و بخصوص جوانانی را که بر اثر هیجانات یا تبلیغات پرحجم دشمنان ایران، دچار رفتارهای ناشایست و غیرقانونی شده‌اند، جدا کرد و به آنها فرصت بازگشت‌پذیری داد، لذا با تعبیر بچه‌های خودمان از آنها یاد کردند.

آیت‌الله رئیسی افزود: این نگاه به اعضای جامعه به خصوص جوانان آن پس از فروکش کامل غبار اغتشاشات، از موضع اقتدار و البته از موضع یک نگاه پدرانه است که به دنبال حفظ آحاد جامعه بخصوص سرمایه انسانی جوان آن به مثابه فرزندان است و معتقد است نباید فردی که وابستگی به سازمان آشوب ندارد و از عوامل جنایت نیز نبوده است، بر اثر یک خطا، زندگی و آینده شغلی و اجتماعی‌اش به خطر بیفتد. بر این اساس در عفو اخیر افراد حائز شرایط حتی اگر پرونده‌شان در حال رسیدگی در مرحله اتهام باشد و حکم قطعی درباره آنها صادر نشده باشد، مشمول عفو و حکم حکومتی رهبر معظم انقلاب خواهند شد.
رئیس جمهور با تقدیر از نگاه کریمانه رهبر معظم انقلاب برای نشاندن شیرینی این تدبیر حکیمانه به کام مردم، امتداد و تقویت این نگاه را در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی متأثر از اغتشاشات، لازم دانست و گفت: سایر دستگاه‌ها اقداماتی را در حوزه‌های مرتبط با خود تدارک نمایند تا زمینه بازگشت برای افرادی که دچار آسیب شدند اما متعهد به قانون می‌باشند فراهم شود.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم یورش نظامیان صهیونیست به کرانه‌باختری و قدس اشغالی


ولایتی: صلح پایدار از درون موازنه قدرت می‌روید نه از دل سراب تعهدات بی‌پشتوانه


شهادت یک فرمانده ارتش لبنان در حمله رژیم صهیونیستی


دیدار مجدد وزرای کشور ایران و پاکستان در بیشکک و رایزنی پیرامون تحولات منطقه


ابعاد جدید از جاسوسی تل آویو علیه واشنگتن؛ پنتاگون سطح جاسوسی اسرائیل از آمریکا را «بحرانی» اعلام کرد


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا را گرفت/ عبور صنعت دارو از سخت‌گیرانه‌ترین نظام نظارتی دارویی جهان برای اولین بار


روزنامه آلمانی از طرح آمریکا برای کاهش چشمگیر نیروهای خود در ناتو خبر داد


اما و اگرهای توافق آتش‌بس در لبنان و تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی+ فیلم


قانونگذار آمریکایی: نتانیاهو متکبر و گستاخ است


ایالات متحده بیش از ۱۶ میلیارد دلار سلاح به امارات و کویت می‌فروشد