آخرین اخبار از عملیات امدادرسانی در حلب از زبان خبرنگار العالم

چهارشنبه 19 بهمن 1401
18:09
تجهیزات سنگین اهدایی ایران در محله صالح الدین در استان حلب همچنان به آواربرداری و بازگشایی جاده ها به منظور تسهیل ورود کمک های غذایی و دارویی به زلزله زدگان ادامه می دهند.

العالم ـ سوریه

حسام زیدان خبرنگار العالم گفت: محله صالح الدین در حلب به دنبال وقوع پس لرزه هایی شاهد فروپاشی شماری از ساختمان‌ها شد.

وی افزود: تجهیزات سنگین از بامداد امروز به تلاشهای خود برای آواربرداری و بازکردن راه‌ها به منظور تسهیل روند عملیات آواربرداری همچنان ادامه می‌دهند.

حسام زیدان خاطرنشان کرد: ایران با ارسال این تجهیزات سنگین تلاش عظیمی در راستای خدمت رسانی به این استان انجام داده است.

بامداد روز دوشنبه (17 بهمن ماه 1401) زلزله سهمگین 7.8 ریشتری جنوب ترکیه و شمال سوریه را لرزاند که تا این لحظه آمار قربانیان از 9600 نفر فراتر رفته است.

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس امور راهبردی: مقاومت ابتکار عمل میدانی را در جنوب لبنان در دست دارد


پرچم عاشورا در قلب اروپا به اهتزاز درآمد+ویدیو


اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا


زلزله‌ مهیب ونزوئلا؛ ۳۲ کشته و ۷۰۰ زخمی تا این لحظه


ادعاهایی درباره تحویل برخی مناطق اشغالی لبنان به ارتش با هماهنگی آمریکا


پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد


شکایت سه قاضی «دیوان کیفری بین‌المللی» از دولت ترامپ


حضور رئیس‌جمهور در جمع عزاداران عاشورای حسینی در تبریز


تحلیلگر ترک: مهار جاه‌طلبی «اسرائیل» ضرورت امنیت ملی ترکیه است


تشدید فشار بر حزب‌الله؛ آیا اسرائیل تفاهم ایران و آمریکا درباره لبنان را به خطر می‌اندازد؟


پربیننده ترین خبرها