مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در کره جنوبی

جمعه 21 بهمن 1401
19:57
مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در کره جنوبی مراسم چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در کره جنوبی برگزار شد.

العالم-ایران

مراسم روز ملی جمهوری اسلامی ایران و گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، شامگاه پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، با حضور جمعی از مقامات سیاسی، پارلمانی و اقتصادی کره جنوبی، نمایندگان شرکت‌های اقتصادی و مراکز فرهنگی، پژوهشی، علمی و برخی رسانه‌های کره‌ای و تعدادی از هموطنان مقیم، در سئول برگزار شد.

در این مراسم، سعید بادامچی شبستری، سفیر جمهوری اسلامی ایران در سئول، ضمن خیرمقدم به حضار، درباره انقلاب اسلامی ایران و دستاوردهای آن، اصول اساسی سیاست خارجی ایران و مناسبات دوجانبه تاریخی ایران و کره جنوبی به ایراد سخنرانی پرداخت.

سفیر ایران اظهار داشت: بیش از چهار دهه است که ایرانیان از طریق سازوکارهای دموکراتیک، در تعیین سرنوشت سیاسی و اجتماعی خود نقش اساسی دارند. مردم و دولت ایران در بیش از چهار دهه گذشته با وجود توطئه‌ها و موانع ایجاد شده از سوی دشمنان با توسل به جنگ تحمیلی و تحریم و تروریسم اقتصادی فشار حداکثری و در آخرین نمونه جنگ ترکیبی، دستاوردهای فراوان علمی، اقتصادی و فناوری را به دست آورده که در عرصه خودکفایی محصولات کشاورزی، تولیدات صنعتی، فناوری نانو، انرژی صلح آمیز هسته‌ای و ... تبلور یافته و آمار و ارقام موسسات معتبر بین‌المللی حکایت از پیشرفت و توسعه همه جانبه ایران به خصوص در عرصه علمی و فناوری دارد.

وی ضمن اشاره به اهمیت برگزاری این مراسم که پس از گذراندن یک دوره بسیار سخت سه ساله به دلیل محدودیت‌های قرنطینه‌ای همه گیری کرونا برگزار شد، خاطرنشان کرد: در تاریخ ۶۰ ساله مناسبات جمهوری اسلامی ایران و کره جنوبی، این روابط همواره فراز و نشیب‌های زیادی را پشت سر گذاشته و اکنون که در آستانه چهل و چهارمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران و شصت و یکمین سال روابط دو کشور قرار داریم، متأسفانه در حال عبور از یک دوره چهار ساله رکود در روابط دو کشور در بخش‌های اقتصادی و سیاسی هستیم که به دلیل تبعیت طرف کره‌ای از تحریم‌های ناعادلانه و سیاست‌های یکجانبه آمریکا علیه ملت ایران، متأسفانه روابط دوستانه و تاریخی دو کشور ایران و کره جنوبی را تحت تاثیر منفی قرار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران


اسلام آباد با حضور رهبران و مقامات پاکستانی از پزشکیان استقبال کرد + فیلم