عملیاتی کردن توافق راهبردی ایران و چین در سفر رئیسی به پکن + ویدیو

يکشنبه 23 بهمن 1401
23:22
عملیاتی کردن توافق راهبردی ایران و چین در سفر رئیسی به پکن + ویدیو معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور گفت که در سفر آیت الله رئسی به پکن به دنبال عملیاتی کردن توافق جامع ایران و چین هستیم.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

به گزارش صدا وسیما، جمشیدی معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور گفت: سفر آیت‌الله رئیسی به چین نخستین سفر رسمی رئیس جمهور ایران به دعوت رئیس جمهور چین پس از ۲۰ سال است.

وی افزود: اهداف این سفر اقتصادی، سیاسی و راهبردی است. راهبرد دولت جمهوری اسلامی سیاست همگرایی اقتصادی با تمرکز بر حوزه آسیا است که مورد توجه ویژه جدی است.

سفر رئیسی به چینجمشیدی خاطرنشان کرد، به دنبال همکاری‌های گسترده اقتصادی با چین هستیم که بستر آن سند مشارکت جامع راهبردی ایران و چین است.

معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور افزود: مکانیزم‌های عملیاتی کردن توافق جامع ایران و چین که در ابتدای دولت یک توافق روی کاغذ بود را پیش برده‌ایم و در این سفر نهایی کردن آن دنبال خواهد شد.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

حضور عراقچی در اجلاس وزیران امور خارجه شانگهای


پایگاه‌های آمریکا در اردن و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش


پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد