استقبال حماس از اخراج هیئت صهیونیستی از نشست اتحادیه آفریقا

شنبه 29 بهمن 1401
21:28
استقبال حماس از اخراج هیئت صهیونیستی از نشست اتحادیه آفریقا جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس از اخراج هیئت رژیم صهیونیستی از نشست اتحادیه آفریقا استقبال کرد.

العالم _ فلسطین

جهاد طاها، سخنگوی حماس گفت: جنبش مقاومت اسلامی (حماس)، از اخراج معاون امور آفریقا در وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی و اعضای هیئت همراه او از سالن اجلاس سران اتحادیه آفریقا در آدیس آبابا، پایتخت اتیوپی استقبال می کند.

وی افزود: از تمام اقدامات و تلاش‌های موفقیت آمیزی که برای ممانعت از حضور و مشارکت رژیم صهیونیستی در این اجلاس آفریقایی صورت گرفت، قدردانی می‌کنیم، تلاش هایی که با ارزش ها و اصول اتحادیه آفریقا مطابقت دارد.

سامی ابوزهری، از اعضای رهبری جنبش "حماس" در خارج نیز تأکید کرد که اخراج هیئت رژیم اشغالگر از مقر اجلاس سران آفریقا در آدیس آبابا، پاسخ درستی به تلاش های نافرجام آن برای نفوذ در یک سازمان بین المللی بزرگ مانند اتحادیه آفریقا است که مواضع تاریخی در حمایت از آرمان فلسطین دارد.

گفتنی است، خبرگزاری فلسطینی "شهاب" فیلمی از اخراج هیات اسرائیلی از سالن نشست سران اتحادیه آفریقا در آدیس آبابا منتشر کرد.

طبق این گزارش، هیات رژیم صهیونیستی به صورت مخفیانه وارد سالن نشست سران اتحادیه آفریقا شده بود و توسط نیروهای انتظامات به خارج از سالن هدایت شد.

.

0% ...

آخرین اخبار

معاون وزیر جنگ آمریکا کناره گیری می‌کند


سردار طلایی‌نیک: راه سلطه‌ستیزی فقط قوی شدن است


قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود


آمریکا با فروش بنزین زمستانی موافقت کرد


اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» را مسدود کرد


سرلشکر وحیدی: دشمنان‌‌هیچ‌گاه‌ از‌ کینه‌توزی‌ علیه‌ این‌ ملت‌‌بزرگ‌ دست‌‌برنمی‌دارند


گزارش خبرنگار العالم درباره اهداف تحریم های جدید آمریکا علیه حزب الله


کرانه باختری در آتش...


تضعیف توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با اشغالگران صهیونیست با افزایش حملات به جنوب لبنان


رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند