حزب‌الله: اخراج هیأت اسرائیلی از نشست اتحادیه آفریقا دلیلی بر رد عادی‌سازی است

سه شنبه 2 اسفند 1401
13:13
حزب‌الله: اخراج هیأت اسرائیلی از نشست اتحادیه آفریقا دلیلی بر رد عادی‌سازی است بخش روابط حوزه عربی و بین‌الملل در حزب‌الله از اقدام نشست سران اتحادیه آفریقا برای اخراج هیأت اسرائیلی از سی و ششمین نشست سران کشورها و دولت‌های اتحادیه آفریقا در آدیس آبابا قدردانی کرد.

العالم - لبنان

بخش روابط حوزه عربی و بین‌الملل در حزب‌الله با ستایش موضع شجاعانه الجزایر برای اخراج هیأت اسرائیلی، این اقدام را بیان واقعی از موضع ملی الجزایر و دولت این کشور در رد عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی می داند چراکه الجزایر به حمایت تاریخی قوی از آرمان فلسطین و ایستادگی دائمی در کنار آن و حقوق عرب ها معروف است.

آنچه را که در پایتخت اتیوپی رخ داد دلیل محکمی بر رد موجودیت رژیم غاصب صهیونیستی و این غدّه سرطانی دانست که زندگی با آن غیرممکن است و عضوی بیگانه با بدن منطقه است که به هیچ عنوان نمی توان آن را پذیرفت و همه تلاش ها برای عادی سازی روابط بین برخی کشورهای عربی و این رژیم جنایتکار چیزی جز سراب و توهم نیست که ملت ما هرگز به آن راضی نمی شوند و هیچ نتیجه ای هم در بر نخواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم