واشنگتن: پرونده احیای برجام همچنان خارج از دستورکار است

پنج‌شنبه 4 اسفند 1401
01:47
واشنگتن: پرونده احیای برجام همچنان خارج از دستورکار است

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا طی نشست خبری درباره مسائل مختلفی از جمله توافق هسته‌ای ایران، درگیری‌ها در نابلس، جنگ اوکراین و کمک احتمالی چین به روسیه صحبت کرد.

العالم - آمریکا

«ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده شامگاه چهارشنبه با حضور در نشست خبری روزانه، به سوالات خبرنگاران و رسانه‌ها درباره مسائل مختلف پاسخ داد.

پرایس درباره مذاکرات رفع تحریم‌های ایران در وین، با تکرار موضع چند ماه اخیر آمریکا درباره برجام، گفت: «پرونده احیای توافق هسته‌ای ایران همچنان خارج از دستور کار ما است».

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، وی درباره حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به شهر نابلس در کرانه باختری که شهادت تعداد زیادی از فلسطینی‌ها را در پی داشت، اظهار داشت: «نگران این هستیم که حمله به نابلس، تلاش‌ها برای ایجاد ثبات را به عقب براند».

پرایس با درخواست از طرف‌های صهیونیستی و فلسطینی برای توقف اقداماتی که به تنش دامن می‌زند، توضیح داد: «ما گسترش شهرک‌سازی را مانعی برای صلح و موجب تضعیف راهکار دو دولتی می‌دانیم».

این دیپلمات آمریکایی درباره احتمال کمک نظامی پکن به مسکو نیز ادعا کرد: «ما دلایلی داریم که بر اساس آنها به این باور رسیده‌ایم که چین در حال بررسی امکان ارسال سلاح به روسیه است».

طبق این گزارش،‌ با وجود اذعان مقام‌های امنیتی و اطلاعاتی آمریکا به اینکه چین تاکنون هیچ حمایتی از عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس نداشته، پرایس گفت:‌ «حمایت نظامی چین از روسیه یا کمک به آن برای دور زدن تحریم‌ها، پیامدهایی بر روابط ما با [پکن] خواهد داشت».

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا سپس درباره آزمایش‌های موشکی اخیر کره شمالی نیز اظهار داشت: «برنامه موشکی بالستیک و اتمی کره شمالی نه تنها تهدیدی برای آمریکا و مردم آن، نه تنها تهدیدی برای متحدان ما تز جمله ژاپن و کره جنوبی بلکه تهدیدی برای صلح و امنیت در کل منطقه است».

0% ...

آخرین اخبار

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد