درجریان سفر رئیس جمهور به استان بوشهر

امضای ۲۰۰ هزار میلیارد تومان تفاهم‌نامه با حضور رئیسی

شنبه 13 اسفند 1401
09:30
امضای ۲۰۰ هزار میلیارد تومان تفاهم‌نامه با حضور رئیسی استاندار بوشهر گفت: در قالب نشست رئیس جمهور با ۱۵۰ سرمایه‌گذار بوشهری بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان تفاهم نامه اجرای طرح امضا شد.

العالم - ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، احمد محمدی‌زاده در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر با حضور رئیس جمهور بیان کرد: ارزش طرح‌های افتتاحی در دومین سفر استانی رئیس جمهور و هیات دولت به این استان در زمان قرارداد ۶ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است که در شرایط فعلی به‌یقین رقمی افزون‌تر است.

وی گفت: بیش از ۹۰ درصد طرح‌ های افتتاحی صنعت نفت در اولین روز سفر رئیس جمهور به دست متخصصان توانمند ایرانی اجرا شده بود، و این در حالی است که پیش از انقلاب طرح‌های بسیار کوچکتر نیز باید به دست خارجی‌ها اجرا می‌شد.

به گفته استاندار بوشهر ، خط انتقال آب سیراف به جم یکی دیگر از طرح‌ها شاخصی بود که در این سفر افتتاح شد. این طرح که ۱۴ سال پیش آغاز شده و متوقف مانده بود با تمرکز دولت سیزدهم در مدت زمان یک‌سال و چند ماه به بهره‌برداری رسید.

وی ادامه داد: در قالب این طرح چهل کیلومتر خط انتقال آب با پنج ایستگاه پمپاژ اجرا شده که آب را از سطح دریا به ارتفاع یک‌هزار و ۷۰۰ متری می‌رساند.

محمدی‌زاده با اشاره به افتتاح ۲ هزار و ۲۲۱ واحد مسکونی در استان بوشهر، گفت: از این شمار عملیات اجرایی ۳۰۰ واحد در دولت‌های گذشته آغاز شده بود و بیش از ۱۸۰۰ واحد نیز در یکسال اخیر اجرایی و تکمیل شده است.

وی افزود: علاوه بر این ۲۵ کیلومتر بزرگراه و چند طرح بندری در استان بوشهر افتتاح و قطعه دالکی به کنار تخته نیز اجرایی شد که برای مردم این استان بسیار ارزشمند است.

استاندار بوشهر گفت: غیر از طرح‌های افتتاحی، در این سفر آیت الله رئیسی دیدار‌های عمومی و تخصصی خوبی داشت.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از حمله تجاوزکارانه بامداد امروز آمریکا به 5 نقطه در خوزستان+ فیلم


۶ شهید و ۲۵ زخمی در حملات هوایی جدید رژیم صهیونیستی به غزه


حمله پهپادی به یک نفتکش در دریای خزر


خون شهید خلبان کاظمی میثاق دوباره مردان آسمانی این سرزمین برای جان‌نثاری در راه وطن است


تأکید رئیس سازمان توسعه تجارت بر تغییر سبد صادراتی به سمت محصولات با ارزش افزوده بالا


مدال برنز جهانی، سهم پاراتیرانداز ایرانی


ژنرال هیکل: ارتش لبنان آماده استقرار در مناطق اشغالی پس از عقب‌نشینی اشغالگران است


حمله گسترده روسیه به مراکز نظامی اوکراین


ماجرای یک طلاق سیاسی


پاکستان: با ایران و آمریکا در تماسیم