ادامه نافرمانی و تحصن اسرای فلسطنیی در زندان های رژیم اشغالگر

جمعه 19 اسفند 1401
16:17
ادامه نافرمانی و تحصن اسرای فلسطنیی در زندان های رژیم اشغالگر اسرای دربند در زندان های رژیم اشغالگر صهیونیستی برای بیست و پنجمین روز متوالی، به  «نافرمانی» در برابر اقدامات "ایتمار بن گویر" وزیر امنیت داخلی این رژیم ادامه می دهند.

العالم - فلسطین اشغالی

بر اساس برنامه «اقدامات نافرمانی»، اسرای فلسطینی امروز پس از ادای نماز جمعه در حالی که لباس "زندانبانان " به تن داشتند ، در محوطه زندان تحصن کردند.

مرکز امور اسرا و آزادگان و باشگاه اسیر فلسطینی تاکید کرد : بر اساس برنامه ای که کمیته عالی فوق العاده اسرا متشکل از همه گروهها برای مبارزه تدوین کرده است، اقدامات «نافرمانی» تا اعلام اعتصاب غذا در اول ماه مبارک رمضان آینده، ادامه خواهد داشت.

گفتنی است اسرای فلسطینی از چهاردهم فوریه پس از اعلام آغاز اجرای اقدامات «بن گویر» و تصویب لوایح نژادپرستانه از جمله لایحه اعدام اسرا از سوی اداره زندان های رژیم صهیونیستی، نافرمانی را آغاز کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت امور خارجه: شورای امنیت تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نداده‌است


هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان