سرنوشت روابط سوریه و ترکیه امروز رقم می خورد/ آغاز نشست‌های دوجانبه هیات های ایرانی و سوری در مسکو

دوشنبه 14 فروردين 1402
13:30
سرنوشت روابط سوریه و ترکیه امروز رقم می خورد/ آغاز نشست‌های دوجانبه هیات های ایرانی و سوری در مسکو نشست دوجانبه هیات های جمهوری اسلامی ایران و سوریه به ریاست «علی اصغر خاجی» و «ایمن سوسان» معاونان وزرای خارجه دو کشور در محل سفارت سوریه در مسکو برگزار شد.

بنابر گزارش خبرگزاری رسمی سوریه(سانا)، «بشار الجعفری» سفیر سوریه در روسیه نیز در این نشست حضور داشت.

بر اساس این گزارش، نشست چهارجانبه معاونان وزرای خارجه ایران، سوریه، روسیه و ترکیه امروز (دوشنبه) در مسکو آغاز و آنچه از این نشست حاصل می شود، تعیین کننده سرنوشت روابط ترکیه و سوریه خواهد بود.

این اولین تماس سیاسی بین دمشق و آنکارا از آغاز بحران سوریه خواهد بود.

به نوشته الوطن، پس از سکوت دمشق در مورد تایید حضور خود در این نشست، ساعاتی قبل تاییدیه رسمی از سوی مقامات سوری مبنی بر مشارکت نماینده این کشور در نشست چهارجانبه مسکو منتشر شد.

به گزارش ایرنا، «ایمن سوسان» رئیس هیات سوری که روز یکشنبه وارد مسکو شد، فاش کرد که این هیات در نشست یاد شده به طور خاص بر روی پایان دادن به حضور نظامی ترکیه در خاک سوریه و مبارزه با تروریسم و عدم مداخله در امور داخلی این کشور تمرکز خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران