انصارالله اعلام کرد؛

فضای مثبت حاکم بر مذاکرات صنعا

جمعه 25 فروردين 1402
10:06
فضای مثبت حاکم بر مذاکرات صنعا مقامات انصارالله یمن از فضای مثبتی که بر مذاکرات صنعا حاکم است، خبر دادند.

العالم - یمن

محمد البخیتی عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن اعلام کرد: مذاکرات صنعا به خوبی پیش می‌رود و برای اینکه گذشته را پشت سر بگذاریم باید منتظر آینده باشیم.

از سوی دیگر محمد علی الحوثی عضو شورای سیاسی عالی یمن هم پس از اینکه هیئت سعودی صنعا را ترک کرد، گفت: فضا مثبت است.

با ورود جنگ یمن به نهمین سال خود و ایستادگی نیروهای مسلح یمن و انصارالله مقابل متجاوزان، ائتلاف که با چراغ سبز آمریکا قصد اشغال یمن را طی چند هفته داشت، اکنون در تلاش برای خروج از این باتلاق است.

به همین منظور عربستان سعودی طی ماه‌های اخیر لحن آشتی‌جویانه‌ای را در قبال یمن در پیش گرفته است و سفر محمد آل جابر، سفیر عربستان در یمن به همراه هیئت عمان به صنعا و گفت‌وگوی وی با مقامات جنبش انصارالله و دولت نجات ملی یمن هم در همین راستا صورت گرفته است.

سفر دو هیئت عربستانی و عمانی به صنعا پس از آن بود که محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله از رسیدن به توافق‌هایی با عربستان در تمامی زمینه‌ها از جمله مساله برقراری صلح فراگیر و تمدید آتش‌بس سازمان ملل در یمن که اوایل اکتبر گذشته به پایان رسید، خبر داد و تاکید کرد که اجرای این توافق‌ها دو مرحله‌ای خواهد بود یک مرحله آتش‌بس و مرحله دوم راه‌حل فراگیر.

جالب‌ترین نکته‌ای که می‌توان از سفر سفیر عربستان به صنعا استنباط کرد این است که متجاوزان پس از هشت سال جنگ ناکام به نقطه اول بازگشته‌اند؛ چراکه مذاکرات صلح یمن در کاخ ریاست جمهوری این کشور برگزار شد؛ کاخی که پنج سال پیش توسط جت‌های خود عربستان بمباران شده بود!

مهر

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور: دولت با همه توان از تولیدکنندگان عرصه‌کشاورزی حمایت میکند


نیرو‌های مسح ایران در برابر هر تجاوزی شجاعانه خواهند ایستاد


افزایش ظرفیت پرتو دهی به محصولات کشاورزی


ترکیه خطاب به نتانیاهو: متهمان نسل‌کشی نمی‌توانند درس اخلاق بدهند


پژوهشگر عرب: پاسخ نظامی ایران به آمریکا، ترامپ را ناکام گذاشت


وزیران خارجه پیمان امنیت جمعی: اقدامات نظامی یکجانبه مغایر با حقوق بین‌الملل است


پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی ارتحال مرجع عالی‌قدر، آیت‌الله حاج شیخ اسحاق فیاض (طاب ثراه)


طرح کنگره در محدود کردن اختیارت جنگی ترامپ


گفتگوی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


بقایی: تخریب مخازن آب آشامیدنی در سیریک، اوج زوال اخلاقی در سامانۀ حکمرانی آمریکاست


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت