لاپید: ارتش اسرائیل به پایان خود رسیده است

سه شنبه 29 فروردين 1402
10:06
لاپید: ارتش اسرائیل به پایان خود رسیده است یائیر لاپید نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی با انتقاد از تلاش کابینه صهیونیستی برای تصویب قانون جدید خدمت سربازی، گفت که تصویب این قانون به معنای پایان ارتش است.

العالم - فلسطین اشغالی

لاپید گفت که طرح قانون جدید خدمت نظامی در ارتش رژیم صهیونیستی به معنای پایانی برای ارتش است.

رسانه‌های اسرائیلی گفتند که انتظار می‌رود قانون جدید خدمت سربازی معافیت گسترده‌ای را برای یهودیان حریدی بدهد و این یک تهدید واقعی است.

رئیس مخالفان کابینه صهیونیستی در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) گفت: فقط فرزندان ما قرار است به ارتش ملحق شوند، فقط آنها هستند که باید سه سال از عمر خود را در ارتش بگذرانند و جان خود در این رابطه به خطر بیاندازند.

لاپید با تاکید بر اینکه این قانون خدمت سربازی نیست بلکه تسلیم بی قید و شرط در برابر فرار و امتناع از خدمت است، افزود: این یک چشم پوشی از ارزش‌هایی است که (رژیم) اسرائیل بر اساس آن بنا شده است.

این طرح توسط وزیر دارایی رژیم صهیونیستی و نیز وزیر جنگ این رژیم پیشنهاد شده و بر اساس آن به پیشنهاد وزیر دارایی پیروان جریان حریدیم از سن ۲۱ سالگی و به پیشنهاد وزیر جنگ از سن ۲۳ سالگی از انجام خدمت نظام معاف می‌شوند، این در حالی است که این سن در حال حاضر ۲۶ سال است.

از سوی دیگر، روزنامه عبری زبان هاآرتص گزارش داد که این نگرانی در ائتلاف حاکم وجود دارد که به دلیل اصلاح قانون خدمت وظیفه این ائتلاف از هم پاشیده شود.

این روزنامه افزوده است که تصمیم احتمالی دیوان عالی برای لغو این اصلاحیه ممکن است احزاب افراطی ارتدوکس را مجبور به خروج از کابینه کند که منجر به سقوط آن می‌شود.

یهودیان حریدی تا اواسط بیست سالگی آموزش‌های دینی می‌بینند و پیوستن آنها به ارتش رژیم صهیونیستی بعد از سن ۲۳ سالگی است و به این معنی است که آنها دیگر عملا خدمت سربازی را انجام نخواهند داد.

یهودیان حریدی با سربازی اعضای خود که به تحصیل تورات مشغولند مخالف هستند؛ در حالی که گروه‌های دیگر معتقدند که خدمت سربازی برای همه صهیونیست‌ها الزامی است و بایستی برابری صورت گیرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: مسیر تقویت قدرت دفاعی و بازدارندگی را با جدیت دنبال می‌کنیم


گزارش خبری شبکه العالم از خشم و انتقاد گسترده در تل آویو پس از توافق ایران و آمریکا + فیلم


عراقچی: وزارت خارجه آماده همکاری با مجلس به منظور تحقق اهداف اقتصادی کشور است


پزشکیان: مذاکره‌کنندگان از سیاست‌های تعیین شده رهبری عدول نمی‌کنند


استقبال کره جنوبی از توافق ایران و آمریکا


قدردانی حزب‌الله از اصرار ایران برای توقف جنگ در لبنان در جریان هر تفاهمی


دشمن تسلیم حضور مردم و قدرت رزمندگان ما در میدان شد


قالیباف: با مقاومت تاریخی ملت، ایران گامی بلند به سوی پیروزی نهایی برداشت


رسانه صهیونیستی: اهداف اعلامی نتانیاهو در تفاهم آمریکا و ایران دیده نمی‌شود


جنبش نجبای عراق شهادت حاج علی موسی دقدوق را تسلیت گفت