المشاط: آمریکا به دنبال سنگ اندازی در روند صلح یمن است

جمعه 1 ارديبهشت 1402
00:48
المشاط: آمریکا به دنبال سنگ اندازی در روند صلح یمن است مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن پنجشنبه شب گفت که آمریکا در تلاش است تا در روند صلح یمن سنگ اندازی کند.

العالم-یمن

المشاط همچنین اظهار کرد که ایالات متحده نمی خواهد که مسائل انسانی در یمن حل و فصل شود.

وی تأکید کرد: آمریکایی ها نمی خواهند که مسائل انسان دوستانه مرتفع شود و این مسأله به نفع دولت عربستان و منطقه نیست و ریاض نباید تسلیم فشارهای واشنگتن شود و به آن تن بدهد.

المشاط افزود: تنها دستاورد تسلیم شدن دربرابر فشار آمریکا ویرانی و بی ثباتی خواهد بود.

اظهارات المشاط به دنبال تلاش‌های دیپلماتیک و تماس‌های مکرر مقامات کشورهای منطقه و نیز مقامات آمریکایی و سازمان ملل متحد برای برقراری صلح در یمن صورت می‌گیرد.

در همین راستا، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا و «فیصل بن فرحان» وزیر امورخارجه عربستان چهارشنبه شب تلفنی درباره تلاش‌ها برای برقراری صلح در یمن بر اساس مذاکرات جاری بین ریاض و انصارالله گفت وگو کردند.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه آمریکا، بلینکن با همتای عربستانی خود گفت‌ وگو کرد و در مورد نقش عربستان در مذاکرات با حوثی‌ها (انصارالله) و تلاش‌های جاری برای دستیابی به صلح در یمن گفت وگو کرد.

بلینکن در این گفت وگوی تلفنی بر حمایت آمریکا از تلاش‌هایی که راه را برای روند صلح یمنی - یمنی با میانجیگری سازمان ملل متحد با هدف دستیابی به یک راه حل جامع برای مناقشه هموار می‌کند، تاکید کرد.

همچنین «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان نیز ساعاتی پیش از آن (چهارشنبه شب ۳۰ فروردین) با «عبدالله بن زاید آل نهیان» همتای اماراتی خود درخصوص تلاش برای برقراری صلح در یمن گفت وگو کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ عراقچی به پیام اخیر سنتکام


ایروانی: شورای امنیت از اقدامات تحریک آمیز خودداری کند/پاسخ قاطع به ادعاهای بحرین و آمریکا


بقائی در واکنش به نشست امنیتی آمریکا در بحرین: کشورهای منطقه هوشیار باشند


استاندار تهران: امکان اسکان حداقل ۴ میلیون زائر در تهران فراهم شده است


هزار روز جنگ در غزه: آمارهایی که ابعاد فاجعه انسانی را به تصویر می‌کشند


آقای شهید ایران؛ میراث فکری ماندگار و مسیری که به رغم فقدانش ادامه دارد


حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید


تدارکات گسترده برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، با دل‌هایی آکنده از اندوه و وفاداری


مدودف در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب شرکت می‌کند


پیام آیت الله اختری به مناسبت مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی/ همه با هم برای برافراشته نگهداشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران