افشای برنامه‌ریزی اوکراین برای حمله به روسیه در سوریه

شنبه 2 ارديبهشت 1402
08:42
افشای برنامه‌ریزی اوکراین برای حمله به روسیه در سوریه اسناد افشاشده پنتاگون نشان می‌دهد اوکراین برای حمله به نیروهای روسیه در سوریه برنامه‌ریزی کرده بود.

العالم ـ اروپا

اسناد افشاشده پنتاگون نشان می‌دهد سازمان اطلاعات نظامی اوکراین برنامه‌ریزی‌هایی برای انجام حملات مخفیانه به نیروهای روسیه در سوریه با کمک نیروهای کُرد انجام داده بود.

هدف اوکراین از گشودن این جبهه جدید، هزاران مایل آن‌طرف‌تر از مرزهای خود ظاهراً تحمیل هزینه‌ و تلفات به روسیه و به ویژه گروه شبه‌نظامی «واگنر» بوده که در سوریه فعال است.

اوکراین علاوه بر این احتمالاً به دنبال آن بوده روسیه را به انتقال برخی از منابعش از اوکراین به سوریه وادار کند.

«ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین سرانجام در ماه دسامبر دستور توقف برنامه‌ریزی‌ها در این خصوص را صادر کرد.

مطابق آنچه در این سند ادعا شده قرار بوده این حملات به گونه‌ای انجام شوند که اوکراین بتواند آنها را انکار کند.

سندی که این اطلاعات محرمانه در آنها درج شده بخشی از اسناد افشاشده پنتاگون است که در هفته‌های اخیر به یکی از داغ‌ترین سوژه‌های رسانه‌های آمریکا تبدیل شده. روزنامه واشنگتن‌پست به این سند دست یافته و جزئیاتی از محتوای آن را منتشر کرده است.

این اسناد را ماه‌ها قبل‌تر جوانی ۲۱ ساله به نام «جک تیکسریا» که عضو گارد ملی نیروی هوایی آمریکا است در فضای اجتماعی «دیسکورد» منتشر کرده است. تیکسریا اکنون دستگیر شده و در انتظار محاکمه است.

به گزارش فارس، روزنامه واشنگتن‌پست برنامه‌ریزی‌های اوکراین برای حمله به روسیه در سوریه را به اقدام چند ماه پیش مسکو مبنی بر انتقال گروهی از نظامیان و سخت‌افزارهایش از سوریه به میدان جنگ ارتباط داده و نوشته که احتمالاً ارزیابی کی‌یف این بوده که این جابجایی باعث ایجاد آسیب‌پذیری‌های برای نیروهایش شده است.

«آرون لاند»، عضو اندیشکده «سنچری اینترنشنال» به روزنامه واشنگتن‌پست می‌گوید حمله به نیروهای روسیه در سوریه ممکن است موجب شود سطح تهدید به اندازه‌ای بالا برود که مسکو مجبور به استفاده از نیروهای کمکی شود.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار آزادی فوری دو فعال ناوگان الصمود شد


16 عملیات حزب‌الله علیه اشغالگران


حماس: حملات اسرائیل نقض آشکار توافق شرم‌الشیخ و تداوم نسل‌کشی است


مخالفت عربستان با کمک به آمریکا در «پروژه آزادی»


تولید بی‌وقفه نفت ایران در خارگ وسط ماجراجویی‌های ترامپ


جوانی: پایان جنگ روزی‌است که دشمن جرات تعرض به ایران نداشته باشد


ترامپ: برای توافق با ایران ضرب‌الاجل نداریم


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت و ادعای ترور فرمانده یگان رضوان حزب الله


شهادت عزام الحیه فرزند خلیل الحیه از رهبران حماس


دزدی دریایی جدید آمریکا با ادعای نقض محاصره ایران


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز