تکذیب خبر کشته شدن معاون وابسته نظامی مصر در سودان

دوشنبه 4 ارديبهشت 1402
22:09
تکذیب خبر کشته شدن معاون وابسته نظامی مصر در سودان سفارت مصر در سودان خبر کشته شدن معاون وابسته نظامی مصر در خارطوم را تکذیب کرد.

العالممصر

پیش از این ارتش سودان اعلام کرد که معاون وابسته نظامی مصر بر اثر تیراندازی شبه نظامیان شورشی کشته شده است.

"نیروهای مسلح سودان" با اعلام خبر کشته شدن معاون وابسته نظامی مصر در خارطوم، نیروهای واکنش سریع را متهم کرد که خودروی الراوی معاون وابسته نظامی مصر را در خیابان سید عبدالرحمن هدف گرفتند.

نیروهای مسلح سودان با صدور بیانیه ای در حساب رسمی خود در فیسبوک گفت: "محمد حسین محمد الراوی معاون وابسته نظامی مصر در خارطوم بر اثر تیراندازی شبه نظامیان شورشی به شهادت رسید".

خبرگزاری رویترز اما به نقل از سفیر مصر در خارطوم خبر کشته شدن معاون وابسته نظامی مصر در خارطوم را تکذیب کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تجلیل وزیر امور خارجه از معلمان و دانش‌آموزان شهید


سرلشکر ایزدی: دست دشمن به صنعت هسته‌ای ما نرسید


قالیباف: تنگه هرمز تا رفع محاصره و تحریم نفت باز نمی‌شود


عادی‌سازی پنهان در پوشش ورزش؛ ریاض چگونه میزبان اشغالگران شد؟


تیراندازی در دبیرستانی در جنوب فیلیپین ۴ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت


اوچا: ۳۵۰ امدادگر در سال ۲۰۲۵ در جهان کشته شدند؛ بیش از نیمی در غزه


رئیس مجلس فردا به عراق سفر می‌کند


شاهکار مهندسین ایرانی در برقراری جریان برق فقط در ۵۰ دقیقه پس از حمله اشغالگران صهیونیست


دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید


سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت