چین درباره تبعات منفی ادامه جنگ اوکراین هشدار داد

پنج‌شنبه 21 ارديبهشت 1402
04:22
چین درباره تبعات منفی ادامه جنگ اوکراین هشدار داد

«چین گانگ» وزیر خارجه چین در دیدار با اولاف شولتس صدراعظم آلمان هشدار داد که ادامه جنگ اوکراین تبعات منفی دارد.

العالم - آسیا

وزیر خارجه چین چهارشنبه در سفر به آلمان گفت: ادامه جنگ فقط به ایجاد مشکلات بیشتر منتهی می‌شود. لازم است که هر چه زودتر آتش‌بس برقرار شده و خصومت‌ها پایان یابد.

وی تاکید کرد که جنگ اوکراین باید از طریق روش‌های سیاسی پایان یافته و به «یافتن راهی برای تامین امنیت طولانی‌مدت در اروپا» کمک کند.

وزیر خارجه چین گفت: موضع چین در قبال مساله اوکراین این است که مذاکرات صلح را تسهیل کند.

چین طرحی ۱۲ ماده‌ای برای صلح در اوکراین ارائه کرده که شامل آتش‌بس و پایان تحریم‌های غرب علیه روسیه است.

چین در این طرح بر آغاز گفت‌وگوهای صلح میان مسکو و کی‌یف، آتش‌بس، پایان تحریم‌های غرب علیه روسیه، اتخاذ تدابیری برای تضمین امنیت تاسیسات هسته‌ای، ایجاد گذرگاه‌های بشردوستانه برای خروج غیرنظامیان و گام‌هایی در راستای تضمین صادرات غلات تاکید کرده است.

طرح صلح چین همچنین بر مواضع این کشور مبنی بر «تضمین موثر حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی» همه کشورها تاکید و خواستار پایان «ذهنیت جنگ سرد» شده است.

0% ...

آخرین اخبار

کمسیون امنیت ملی مجلس: چرخه "جنگ-آتش‌بس-مذاکره-جنگ" باید متوقف شود


امارات در حال تعمیق اتحاد استراتژیک با رژیم صهیونیستی و گسترش آن به سمت مشارکت میدانی است


بقائی : ایران پاسخ آمریکا را از طریق پاکستان دریافت کرده و در حال بررسی آن است


هشدار سپاه به شناورهای متخلف در تنگه هرمز: امنیت شما در خطر است


بیانیه فوری ارتش جمهوری اسلامی ایران در مورد ورود ناوشکن‌های دشمن به تنگه هرمز


هشدار فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء به آمریکا: از تنگه هرمز دور بمانید


سردار محبی: قدرت سپاه و نیروهای مسلح ما با تکیه بر قدرت الهی پایان‌ناپذیر است


مسکو: "اسرائیل" مانع منطقه عاری از سلاح هسته‌ای در غرب آسیا است


نظریه‌پرداز آمریکایی: جنگ با ایران یک فاجعه عظیم برای آمریکاست


عراقچی: از نقش سازنده اسلام آباد در تعاملات با آمریکا تقدیر می‌کنیم