حزب الله و فتح بر اتحاد مردم فلسطین برای مقابله با دشمن تاکید کردند

جمعه 29 ارديبهشت 1402
15:27
حزب الله و فتح بر اتحاد مردم فلسطین برای مقابله با دشمن تاکید کردند هیأتی از حزب الله با «توفیق عبدالله» رهبر نظامی و تشکیلاتی جنبش فتح و گروه های سازمان آزادیبخش فلسطین در منطقه صور در جنوب لبنان در اردوگاه رشیدیه دیدار کرد.

العالم - لبنان

این هیأت شامل خلیل حسین، معاون منطقه جبل عامل در حزب الله، أبو وائل زلزلي مسئول روابط اردوگاه، شیخ محمد مؤنس و ابوفتحی مسئول کمیته های کار اردوگاه در صور بود.

دو طرف به بررسی تحولات منطقه پرداختند و تاکید کردند: پیروزی مردم فلسطین بر دشمن صهیونیستی حتمی است و مردم مبارز فلسطین و فرزندانشان در نبرد اخیر تاکید کردند تا پیروزی، رهایی و بازگشت به وطن به پیمودن راه شهدا و مقاومت ادامه خواهند داد.

دو طرف تاکید کردند که اتحاد مردم فلسطین قوی‌ترین سلاح در مقابله با نقشه‌های دشمن صهیونیستی از جمله یهودی‌سازی قدس، گسترش شهرک‌سازی و ریشه کن کردن حق بازگشت فلسطینیان به سرزمین خود است و ارتش اشغالگر با نقض تمامی کنوانسیون های بین المللی و موازین بشردوستانه، کودکان، زنان و شهروندان غیرنظامی فلسطینی را هدف قرار می دهد.

وی گفت چهره واقعی رژیم تروریستی صهیونیستی و وحشیگری رهبران و ارتش آن از زمان قتل عام قبیه، بلد الشیخ، دیر یاسین، کفر قاسم، قنا، المنصوری و دیگر قتل عام آشکار شد.

دو طرف با درود به شهدای راه آزادی فلسطین، انتفاضه و عملیات انتقام آزادگان تأکید کردند که روزی پرچم فلسطین بر فراز مناره ها، مساجد، کلیساها و دیوارهای قدس برافراشته خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

هوای تهران با شاخص 75 در وضعیت قابل قبول


سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به 87 میلیون نفر است


هشدار پکن به واشنگتن درباره مساله تایوان


نماینده فدراسیون فلسطین، جلوی شوی مضحک رئیس فیفا را گرفت + فیلم


واکنش شهردار نیویورک به حمله اسرائیل علیه ناوگان صمود


ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به زودی تصمیم مهمی درباره ایران خواهد گرفت


نماینده ایران: کشورهای عربی به جای شکایت باید غرامت بپردازند


ولایتی: تاریخ فروشی نیست


پزشکیان: تداوم محاصره دریایی غیرقابل تحمل است


قالیباف به سران ‌آمریکا درس جغرافیا می‌دهد؛ ایران محاصره‌پذیر نیست!