گزارش العالم از سفر امیر عبداللهیان به مسقط +ویدئو

سه شنبه 30 خرداد 1402
21:22
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در چارچوب سفر منطقه ای که از دوحه آغاز کرده بود، وارد مسقط شد.

العالم - ایران

«مهدی عبدالصاحب» خبرنگار اعزامی العالم در مسقط گزارش داد که بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان از حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران استقبال کرد.

وی افزود: قرار است وزیر امور خارجه ایران با مقامات ارشد عمانی دیدار و درباره مسائل دوجانبه و منطقه ای با آنها گفتگو کند.

امیر عبداللهیان پیش از این، با تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر دیدار کرد و همچنین در دیدار با همتای قطری خود، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، درباره همکاری های دوجانبه و مسائل مربوط به مذاکرات برای رفع تحریم گفت و گو نمود.

سفر امیر عبداللهیان به منطقه به عنوان بخشی از راهبرد خارجی تهران مبنی بر تقویت همکاری و تفاهم با کشورهای همسایه صورت می گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند


امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) به شهادت رسید


قواعد جدیدی بر خلیج‌فارس اعمال می‌کنیم


چین: آتش‌بس با ایران باید به طور کامل حفظ شود


خنثی‌سازی بمب گلاید دشمن در پیشوا


پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم


پیام تبریک فرماندهی کل سپاه به مناسبت روز جهانی کارگر


رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران


۱۱ کشور حملات رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کردند