رقیب انتخاباتی ترامپ: خوب بودن با ایرانی‌ها جواب نمی‌دهد

جمعه 2 تير 1402
11:48
رقیب انتخاباتی ترامپ: خوب بودن با ایرانی‌ها جواب نمی‌دهد
رقیب انتخاباتی دونالد ترامپ که از طرفداران سیاست شکست‌خورده «فشار حداکثری» است، در مصاحبه با یکی از رسانه‌های رژیم صهیونیستی گفته «خوب بودن با ایرانی‌ها جواب نمی‌دهد.»

العالم - آمریکا

«ران دی سانتیس»، فرماندار ایالت فلوریدا که یکی از رقبای «دونالد ترامپ» در مرحله درون‌حزبی انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا برای مشخص کردن نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات 2024 است در مصاحبه با یک رسانه صهیونیستی دیدگاه‌های خود در زمینه سیاست خارجی را تشریح کرده است.

دی‌سانتیس که از طرفداران سیاست شکست‌خورده فشار حداکثری علیه ایران است در بخشی از این مصاحبه با روزنامه اسرائیل‌هیوم به موضوع ایران پرداخته و ضمن انتقاد از سیاست‌های «جو بایدن»، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا گفته که «خوب بودن با ایرانی‌ها جواب نمی‌دهد.»

فرماندار ایالت کالیفرنیا تصمیم ادعایی بایدن برای عدم دعوت از «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را «شرم‌آور» توصیف و درباره روابط آمریکا و این رژیم توصیه کرد: «روابط ما باید مثل آهن محکم باشد.»

دی‌سانتیس در ادامه ادعاهای خود اضافه کرد: «ما هیچ متحد بهتری در خاورمیانه نداریم و با اسرائیل پیوندهای فرهنگی و مذهبی داریم.»

دی‌سانتیس در ادامه به حمایت از سیاست موسوم به «فشار حداکثری» علیه ایران پرداخت که به اذعان بسیاری از کارشناسان و سیاستمداران در داخل آمریکا به شکست منجر شده و در تحقق اهدافش شکست خورده است.

دی‌سانتیس گفت: «باید علیه ایران فشار آورد و اطمینان حاصل کرد که آنها می‌فهمند مسیری که دارند می‌روند برایشان تبعات اقتصادی، سیاسی و حتی نظامی خواهد داشت.»

فرماندار فلوریدا اضافه کرد: «تنها چیزی که آنها می‌فهمند قدرت است. خوب بودن با ایرانی‌ها جواب نمی‌دهد. ما از اسرائیل حمایت خواهیم کرد و موضع بسیار قدرتمندانه‌تری علیه ایران اتخاذ خواهیم کرد.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است


کره شمالی آزمایش موشکی مبتنی بر هوش مصنوعی انجام داد


آژیر خطر در شمال سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


حزب‌الله با ۳۲ عملیات موشکی و پهپادی مواضع ارتش صهیونیستی را هدف قرار داد


دیدار باقری و مشاور امنیت ملی عراق در مسکو با تأکید بر نقش مقاومت در ایجاد ثبات در منطقه


عبور ۲۵ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه


رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است


المشاط: امت اسلامی باید برای مقابله با طرح «اسرائیل بزرگ» متحد شود