زمام کنترل کرانه باختری از دست صهیونیست ها خارج شده است

جمعه 2 تير 1402
13:22
دکتر ولید محمدعلی، هماهنگ کننده شبکه «قادرون معا» گفت که استفاده رژیم اشغالگر صهیونیستی از نیروی هوایی در جنین به علت ناکامی این رژیم در مقابله با مقاومت است؛ از این رو اشغالگران در منطقه ای که جزو سرزمین های اشغالی و مناطق تحت کنترل خودشان به شمار می رود، به ناچار از حمله پهبادی استفاده می کنند.

العالم - فلسطین اشغالی

دکتر «ولید محمد علی» به مجری شبکه خبری العالم در استودیو بیروت گفت: «مساحت اردوگاه جنین تنها 32 کیلومتر است و چنین اردوگاه کوچکی نیاز به استقرار این همه نیروی نظامی و به ویژه استفاده از حملات پهبادی ندارد و این نشان می دهد که این رژیم تاکنون خسارات سنگینی از طرف مقاومت متحمل شده و کاملا واضح است که کنترل امور را در کرانه باختری از دست داده است.»

وی خاطرنشان کرد: «اشغالگران برای از بین بردن مقاومت از همه راه ها از جمله فشار آوردن به مردم و شهروندان فلسطینی و ضایع کردن حق و حقوقشان استفاده کرده اما موفق نشده اند با مقاومت مقابله کنند بلکه برعکس در حال حاضر کنترل کرانه باختری را از دست داده اند و به همین علت از حملات پهبادی برای مقابله با مبارزان مقاومت استفاده می کنند. کابینه افراطی این رژیم تنها به حفظ قدرت می اندیشد و برای حفظ جایگاه نتانیاهو دست به هرکاری می زند؛ از جمله این که به غیر از استفاده از اهرم فشار غیرنظامی و همزمان حملات شدید نظامی، از شهرک نشینان صهیونیست نیز به عنوان سرباز مدافع پست و مقامش استفاده می کند.

دکتر ولید محمدعلی تأکید کرد که استفاده رژیم اشغالگر صهیونیستی از نیروی هوایی و حملات پهبادی علیه مقاومت حکایت از ناکامی آن در مقابله با مقاومت فلسطین دارد اما نتانیاهو با کابینه شکست خورده اش، تنها به حفظ بقای خود و پست و مقامش می اندیشد.

0% ...

آخرین اخبار

تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"