آلمان: هیچ کشوری در وضعیت جنگی نمی‌تواند عضو ناتو شود

چهارشنبه 14 تير 1402
01:26
آلمان: هیچ کشوری در وضعیت جنگی نمی‌تواند عضو ناتو شود

صدر اعظم آلمان روز سه‌شنبه در سخنانی با اشاره به اوکراین گفت که هیچ کشوری در وضعیت جنگی نمی‌تواند به ائتلاف نظامی ناتو بپیوندد.

العالم - اروپا

«اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان روز سه‌شنبه بار دیگر مخالفت خود با قصد اوکراین برای پیوستن فوری به ناتو را تکرار کرد.

وی که این سخنان را در کنفرانس خبری مشترک با «یون مارسل سیولاکو» نخست وزیر رومانی در برلین مطرح می‌کرد، گفت: «هیچ کسی نمی‌تواند در جریان جنگ به عضویت ائتلاف دفاعی (ناتو) در بیاید».

صدر اعظم آلمان تاکید کرد: «یکی از معیارها برای عضویت در ناتو این است که هیچ درگیری مرزی بازی وجود نداشته باشد».

«ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین رهبران ناتو را تحت فشار قرار داده تا اوکراین را در مسیر پیوستن به ناتو قرار دهند و هشدار داده در غیر این صورت در نشست آتی سران ناتو در شهر ویلنیوس (پایتخت لیتوانی» حضور نخواهد یافت.

آمریکا و اتحادیه اروپا از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات به کی‌یف ارسال کرده‌ و به تدریج سلاح‌های سنگین‌تر و پیشرفته‌تری شامل تانک‌های جنگی اصلی، سامانه‌ پدافند هوایی «پاتریوت» و موشک‌های دوربرد انگلیسی «سایه توفان» را در اختیار این کشور قرار داده‌اند. با این حال ولودیمیر زلنسکی همچنان متقاضی دریافت کمک‌ها و تسلیحات بیشتری است و در اواخر خرداد ماه در مصاحبه‌ ‌ای با شبکه «ان.بی.سی نیوز» مدعی شد، ادامه یافتن جنگ با روسیه به نفع آمریکا و ناتو است.

زلنسکی در کنفرانس مطبوعاتی مشترک خود با همتایان لهستانی و لیتوانیایی خواستار دریافت تضمین‌های امنیتی در اجلاس سران ناتو با موضوع محافظت از اوکراین تا زمان پذیرفته شدن در ائتلاف ناتو شد.

روسیه در فوریه ۲۰۲۲ بعد از تجربه چندین ماه پرتنش با ناتو به دنبال درخواست کمک جمهوری‌های منطقه دونباس در شرق اوکراین عملیات نظامی ویژه‌ای را با ماموریت غیرنظامی سازی و نازی‌زدایی این کشور آغاز کرد.

اروپایی ها پیش از عملیات روسیه در فوریه ۲۰۲۲ در اوکراین، با خصومت نشان دادن علیه روسیه و نادیده گرفتن مطالبات و منافع امنیتی مسکو زمینه ساز بروز جنگ در اوکراین شده و در جریان این عملیات نیز حمایتهای همه جانبه ای را از اوکراین به عمل آورده اند.

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


ایران وطن ماست پرچم کفن ماست


نماهنگ ایران سرو بلند ( چون سرو بلند در باد میمانیم )....


ناصر کنعانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر: چند سؤال از افکار عمومی جهان


کارشناس مسائل ایران : حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران با پاسخی متناسب پاسخ داده خواهد شد+ فیلم


لیبرمن: باید با هرگونه توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان قاطعانه مخالفت کرد


آژیرهای خطر در بحرین به صدا در آمد


خسارت سنگین به دشمن متجاوز در پایگاه‌های ملک فیصل و پرنس حسن اردن


پیام های مهم انتخاب «خلیل الحیه» به ریاست دفتر سیاسی حماس