ادعای ترامپ: ظرف ۲۴ ساعت روسیه و اوکراین را متقاعد به توافق می‌کنم

چهارشنبه 28 تير 1402
21:00
ادعای ترامپ: ظرف ۲۴ ساعت روسیه و اوکراین را متقاعد به توافق می‌کنم دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا در گفتگو با شبکه فاکس نیوز ادعا کرد که می تواند روسیه و اوکراین را متقاعد کند که برای حل این بحران به توافق برسند.

العالم - آمریکا

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در گفتگو با شبکه فاکس نیوز گفت: "همانطور که می دانید، من با ولادیمیر پوتین [رئیس جمهور روسیه] خیلی خوب کنار می آیم. به پوتین می گویم که باید مساله با اوکراین را حل و فصل کنی. به ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین نیز می گویم باید مساله با روسیه را حل و فصل کنی."

رئیس سابق و جمهوریخواه آمریکا مدعی شد: «به یکی می‌گویم اگر جنگ را متوقف کنی پول زیادی بدست خواهی آورد و به دیگری می‌گویم پولی دریافت نخواهی کرد. من ظرف ۲۴ ساعت این مساله را حل می‌کنم.»

پیش از این نیز ، ترامپ بارها ادعا کرده بود که ظرف ۲۴ ساعت آینده در اوکراین برای برقراری صلح میانجیگری خواهد کرد. با این حال، او هرگز توضیح نداده است که چگونه می تواند این جنگ را پایان دهد.

او همچنین این احتمال که ممکن است اوکراین بخشی از سرزمین خود را به روسیه واگذار کند، رد نکرده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا


حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش