گزارش العالم از حمله نظامیان اسرائیلی به نمازگزاران در سلوان+ویدئو

جمعه 30 تير 1402
20:06
دهها نفر از نمازگزاران فلسطینی در سلوان که در اعتراض به تخریب منازل صدها خانواده در محله البستان واقع در جنوب مسجد الاقصی تجمع کرده بودند، مورد حمله نظامیان اشغالگر صهیونیست قرار گرفتند.

العالم - فلسطین اشغالی

خبرنگار العالم گزارش داد: صهیونیست ها اقدام به ضرب و جرح نمازگزاران هنگام اقامه نماز جمعه و شلیک بمب های صوتی کردند.

پیش از این نیروهای ملی و اسلامی خواستار مقابله با سیاست های اخیر مقامات صهیونیستی در تخریب منازل فلسطینیان شدند. تجمع امروز بنا به درخواست نیروهای ملی و اسلامی فلسطین بود.

به رغم اقدامات وحشیانه صهیونیست ها؛ اما نمازگزاران همچنان در محل باقی ماندند . اسرائیلی ها نیروهای بیشتری برای متفرق کردن تجمع کنندگان ارسال کردند و از اقامه نماز جلوگیری کردند.

منطقه سلوان نزدیک مسجد الاقصی واقع است و به دلیل موقعیت جغرافیایی بسیار حساسش این روزها مورد طمع صهیونیستها قرار گرفته است. محله شیخ جراح و البستان از مهمترین مناطق سلوان محسوب می شوند.

0% ...

آخرین اخبار

مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم


سفیر ایران در دهلی نو: برخی کشتی‌های هندی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


بازداشت گردشگر انگلیسی در دبی به اتهام فیلمبرداری از حملات موشکی ایران


موج ۴۹ عملیات وعده صادق ۴/ تهاجم نیروی دریایی سپاه به پایگاه تروریست های آمریکایی در منطقه