تنش میان تل آویو و امان؛ بازداشت 150 گردشگر صهیونیست در مرزهای اردن

چهارشنبه 4 مرداد 1402
17:21
تنش میان تل آویو و امان؛ بازداشت 150 گردشگر صهیونیست در مرزهای اردن اقدام نظامیان اردنی در کوتاه کردن موی گردشگران صهیونیست در یکی از گذرگاه های مرزی به تنش میان امان و تل آویو منجر شد.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه اسرائیل الیوم نوشت که شماری از نیروهای امنیتی اردن در گذرگاه اسحاق رابین در شمال ایلات اقدام به کوتاه کردن موهای بلند برخی از صهیوینست ها قبل از ورود به اردن کردند، این اقدام خشم مقامات اسرائیلی را برانگیخت.

وزارت خارجه رژیم صیهونیستی این اقدام را جریحه دار کردن احساسات یهود توصیف کرد.

ایلی کوهن وزیر خارجه رژیم اشغالگر به دنبال این اقدام یادداشت اعتراض به سفارت اردن در تل آویو ارسال کرد و خواستار عدم تکرار اینگونه اقدامات شد.

وی گفت: مجموعه ای 150 نفره از یهودیان متدین به مدت 48 ساعت در گذرگاه مرزی بازداشت شدند و بنا به دستور مقامات اردنی موهای بلند برخی از گردشگران توسط نیروهای امنیتی کوتاه شد.

اردن اما در توضیح این اقدام اعلام کرد که این امر برای "تامین امنیت گردشگران اسرائیلی است تا هویت آنها در اردن شناسایی نشود".

0% ...

آخرین اخبار

اعلامیه‌های اسرائیلی خشم مردم جنوب سوریه را برانگیخت


انهدام کشتی‌های حامل محموله نظامی اوکراین در بندر نیکولایف


هلاکت ۴ عضو از یک تیم تروریستی در کمین مرزبانان در بانه


سردار طلایی‌نیک: ایران به قدرت برتر منطقه و رقیب قدرت‌های جهانی تبدیل شده است


هدف قرار گرفتن تأسیسات نفتی حیاتی عربستان سعودی


جلالی: حمله اوکراین به کشتی "آنا" جنایتکارانه بود؛ حق پاسخ ایران محفوظ است


تنش در بازار جهانی نفت همزمان با افزایش تنش در خاورمیانه


اروپا یخ می‌زند!.. هشدار کاهش سطح ذخایر گاز و دیزل به پایین‌ترین سطح خود در آستانه زمستان


هشدار به دشمنان: عمق جبهه شما زیر نظر است، پاسخ به تجاوز کوبنده‌تر خواهد بود


جهش چشمگیر مجوزهای صادرات سلاح آلمان به رژیم صهیونیستی