نتانیاهو راه حل های سندیکاهای کارگری را رد کرد

پنج‌شنبه 5 مرداد 1402
07:52
کارشناسان معتقدند که ورود هستدروت یا سندیکای کارگران رژیم صهیونیستی به نبرد علیه اصلاحات قضائی نتانیاهو باعث تغییر اوضاع در این رژیم خواهد شد.

العالم – فلسطین اشغالی

آنان معتقدند که هستدروت دارای قدرت زیادی برای تاثیرگذاری بر روند اوضاع است به این دلیل که 60 درصد اقتصاد کشاورزی و 50 درصد صنایع سنگین در رژیم را در اختیار دارد.

جمعه التایه پژوهشگر امور رژیم صهیونیستی به خبرنگار شبکه خبری العالم گفت که همراهی هستدروت با معارضین سیاسی باعث فلج شدن کابینه نتانیاهو خواهد شد به این دلیل که صدها هزار کارگر و کارمند عضو آن هستند و این مساله بر شرکتهای صهیونیستی و موسسات تاثیرگذار است.

نهاد ابوغوش مدیر مرکز پژوهشهای مسار گفت که تصویب قانون اصلاحات قضائی باعث افزایش درگیری و تشدید بحران اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی در رژیم می شود.

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از یادمان شهدای ناوشکن دنا


ویدیوگرافیک/ چشم ایران در فضا


ترامپ: جلسات بسیار خوبی در رابطه با ایران داشتیم


دیوان عالی اسرائیل انتصاب وکیل شخصی نتانیاهو به سمت بازرس کل را متوقف کرد


عفو بین‌الملل: نیروهای پشتیبانی سریع در الفاشر سودان مرتکب جنایات علیه بشریت شدند